duminică, 3 aprilie 2011

Prima editie #HaiLaFotbal 2011 (poze si video)

Satui de meciurile aprige disputate in sala de la Gradinari, celebrii bloggeri fotbalisti ieseni, au revenit pe terenul din Agronomie, cu mare pofta de joc, la prima editie #HaiLaFotbal din 2011! Zilele trecute, Pavel a raspandit vestea, si pasionatii de fotbal au strigat "prezent" la marele meci. LucicX s-a ocupat de obtinerea sponsorizarii evenimentului, asa ca multumita celor de la Icar Tours (sponsorul editiei), singura grija a bloggerilor a fost sa inscrie cat mai multe goluri memorabile :)

Eu am fost, ca de obicei, sa pozez si sa sustin o speranta a fotbalului romanesc, si anume pe Radu :P Cu toate ca a fost o zi insorita, frigul si vantul m-au facut sa ma retrag prematur din misiunea mea de fotograf oficial, si sa fac "doar" 200 si ceva de poze :))

In galerie, a fost prezent si un spectator cel putin minor, mai exact de doar 4 luni: Diana, care a venit cu mami (Mihaela), sa-si sustina tatal (Marius Sescu). Cu toate ca a mai cedat din cand in cand si a mai dormit un pic (deh.. viata la 4 luni se pare ca e foarte obositoare), totusi a fost prezenta pe teren toate cele 3 ore! Microbista infocata :))

Cronica detaliata a intregului eveniment (scor, prezenta..) o gasiti aici. Au mai scris: Radu (+ video!) si Pavel.

VIDEO:






POZE (vreo 230.. sa va saturati): albumul il gasiti aici si aici

P. S. Sunt suparata! Eu n-am nicio poza .. ghinionul fotografului.. Dar.. nu-i asa.. am ramas in memoria celor care au participat.. bla.. bla.. bla.. :))

3 comentarii:

  1. Ai o poza facuta de mine,ce e drept din profil . :) Sa ii ceri Roxanei N pozele facute de mine si o vei vedea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ooof, doamne, aceeași greșeală peste tot. E L u c i c X cu 2 c :D

    așa, acum că am lămurit-o p-asta trebuie să te corectez și să spun că eu m-am ocupat de obținerea sponsorizării și că cei de la Icar Tours au venit cu ea ;)

    mă bucur că ți-a plăcut și te așteptăm și la următoarele ediții. De ce nu, chiar ca jucătoare :P

    RăspundețiȘtergere