duminică, 10 aprilie 2011

Cuplu fericit

Iar am ajuns acasa tarziu, iar nu mai am timp de scris pe blog... asa ca am apelat la amicul copy-paste si am pus mai jos un exemplu de cuplu fericit :))

Un om de afaceri îi trimite un fax soţiei sale:

“Draga mea soţie, o să înţelegi că acum când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poţi satisface. Sunt foarte fericit alături de tine, te consider o soţie minunată şi, sincer, sper că nu te vei simţi rănită sau jignită când vei afla că în momentul în care tu primeşti acest fax, eu fac sex în hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totuşi, voi ajunge acasă înainte de miezul nopţii.”

Când se întoarce tipul acasă, găseşte pe masă din sufragerie un bileţel în care scria:

“Dragul meu soţ, am primit faxul tău şi nu pot decât să-ţi mulţumesc că m-ai anunţat. Profit de această ocazie să îţi reamintesc că şi tu ai tot 54 de ani. În acelaşi timp, te anunţ că atunci când vei cîţi acest mesaj, eu voi fi în mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel că şi secretară ta, are tot 18 ani.
Şi cum, pe lângă faptul că eşti un om de afaceri de succes eşti şi licenţiat în matematică, vei înţelege cu uşurinţă că ne aflăm în aceleaşi împrejurări, dar cu o mică diferenţă: 18 intră de mai multe ori în 54 decât 54 în 18. Deci nu mă aştepta în această seară, mă voi întoarce mâine .

Te sărută soţia ta, care te înţelege cu adevărat.”

Un comentariu: