luni, 11 aprilie 2011

Leapşă: Interviu cu “bloggeriţa” din mine

Am ajuns acasa dupa o zi de munca si o sesiune de cumparaturi de prin Carrefour, si cand am deschis laptopul, am avut surpriza placuta ca pe blogul Alexandrei sa ma astepte cumintica o leapsa daguta. Cum intrebarile mi-au placut, m-am pus pe scris si am onorat-o chiar in seara asta :)

Cam asta a iesit:

1. Când ai început să scrii în online?

Din ianuarie 2010 am inceput sa scriu constant pe acest blog. Dar incepusem cu cateva luni in urma, pe un blog mult mai personal si mai anonim :)

2. Ce te motivează să scrii pe blog?

Ma motiveaza starea de bine pe care mi-o da uneori exteriorizarea unor sentimente.. idei.. Imi place ca din cand in cand, mai exista cate o persoana care poate gaseste ceva interesant la mine pe blog si imi spune apoi ca ii place ceea ce a citit! Articolele documenteaza o anumita preocupare sau o idee de-a mea, si imi face placere sa le adun intr-un spatiu virtual, de unde le pot revizita oricand! Plus ca imi plac oamenii care populeaza blogosfera, si e interesant sa pot interactiona cu ei!

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?

Nu prea am avut pana acum, dar primele reactii sunt de uimire, nervi si apoi incerc sa le ignor! Odata trecuta faza asta (scurta), vine dorinta de a lamuri situatia. Vreau sa vad cum argumenteaza ceea ce comenteaza, si pe ce anume se bazeaza, dupa care sa imi sustin si eu punctul de vedere. Ideea e ca mie imi plac chestiile pasnice, in care macar sa cadem de acord ca suntem in dezacord :)

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?

Jurnal on-line, pe care nimeni cunoscut nu ar fi trebuit sa il citeasca, unde eu chiar imi scriam toate frustrarile si nemultumirile (pentru ca atunci aveam cel mai mare chef de a scrie), si unde, niste oameni complet straini, ar fi putut sa-si dea cu parerea. Nu stiam si nici nu ma interesa de nume, comentarii, trafic, seo.. nimic! Doar cele mai "crude" ganduri nascute din suparari, lasate in voia judecatii unor vizitatori virtuali!

5. Ce fel de link-uri ţii în blogroll?

Nu am asa ceva inca! Singurul link pe care il pusesem era a lui Radu, spre blogul lui, dar momentan lucrez la o tranzitie spre wordpress sau domeniu personal, unde imi voi organiza si eu blogroll-ul.

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul?

Nu stiu ce schimbari mari sa fi produs, dar ceva-ceva tot e: sunt mai atenta la tot ce pate fi interesant, util sau folositor pe net; uneori gandesc in termeni de "asta merge pusa pe blog", "despre asta o sa scriu pe blog", "trebuie sa mai am si ceva timp sa postez pe blog" etc; prin intermediul blogmeet-urilor am intalnit o gasca de oameni intersanti, cu care imi place sa ma intalnesc si am descoperit o cale noua de a cunoaste personalitatile si gandurile oamenilor (prin intermediul blogurilor).

7. Ce aşteptări ai de la blog-ul tău?

Am de la mine, vizavi de blogul meu: sa scriu mai bine si mai interesant, sa ma ocup mai mult, sa-l promovez mai mult! Iar el sa creasca mare, frumos, apreciat, vizitat si comentat. Partea cu profitabilitatea e inca o utopie, deci iese din discutie (momentan)!

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Sa fie mai activi, sa mai lase cate un comentariu din cand in cand, de bine.. de rau.. la obiect sau nu... Sa stiu ca au macar o opinie :)

P.S. Multumesc Alexandra pentru leapsa!

2 comentarii:

  1. Frumoase răspunsuri, și o leapsă mult mai reușită decât cele cu..ziua fără scris etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos!
    Mulţumesc şi eu pentru că ai "intrat" în joc!
    Te îmbrăţişez cu drag! >:D<

    RăspundețiȘtergere