vineri, 15 aprilie 2011

Despre chestii culinare

Bla, bla.. bla, bla, bla.. e weekend! :D Sau intr-un alt mod de a spune, singurele zile in care imi permit sa gust mujdei :)) Asta pentru ca dragutul usturoi se incapataneaza sa te parfumeze puternic si destul de persistent! Si la job, in momentul in care vine cineva sa-ti vorbeasca "face to face" nici cea mai puternica guma mentolata nu te ajuta prea mult. Trist, foarte trist... Sunt remedii "minune": boabe de cafea, sau o gura sanatoasa de patrunjel, si gurita-ti miroase cica din nou a trandafiri. Da' eu nu ma risc :))

Daca doriti vreodata sa gustati un mujdei absolut delicios, apelati cu incredere la mine. Il invart, il sucesc, pun lamaie, pun ulei.. rezultatul e de nota 10! Pentru comenzi apelati cu incredere numarul de telefon 0798989898, mujdeiul va fi livrat in cel mai scurt timp, preturi negociabile la cantitati masive! Doar in acest weekend aveti o reducere de 99 %!!!! :))

Daca tot sunt la capitolul culinar, voiam sa-i multumesc Elenei, cea care ne ofera retete gustoase pe http://culinare.tv/, pentru ideea tortului de portocale. E un tort care se face foarte rapid, cu ingrediente delicioase (al caror pret nu te rupe la buzunar), e destul de "light" si arata foarte bine. Reteta o gasiti aici: http://culinare.tv/tort-de-portocale Incercati-o cu incredere, si bucurati-va weekend-ul asta de un desert foarte bun! Rasfoiti site-ul, daca aveti nevoie de ceva inspiratie in domeniu :)

Eu l-am incercat (prezint si dovada mai jos), si deja mi-am cumparat ingredientele pentru tortul de portocale nr. 2 :)

3 comentarii:

  1. Arata bine! Felicitari! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Procesul de fabricare al mujdeiului tău sună extraordinar de asemănător cu felul în care fac eu maioneza (exceptând lămâia; pe aia o sacrific în numele altor preparate cu nume ciudate şi rezolvări nobile :))), doar că eu încerc să nu fiu aşa brutală!

    Oricum, felicitări pentru tort! Arată... delicios!

    RăspundețiȘtergere