luni, 25 aprilie 2011

Copy-paste esuat

Hai ca nici cu copy paste nu mai merge! Am inceput sa scriu pe blog, sa povestesc despre ziua de azi, apoi am sters si am inceput sa scriu despre filmul vazut ieri seara (The way back),dar cum mi-au mai ramas inca 40 de minute de vazut (am adormit :|), nu cred ca sunt in masura sa fac o mini-recenzie. Asa ca am ajuns pe cateva site-uri cat de cat interesante, in incercarea de a fura ceva de pe-acolo. Nicio sansa, nu mi-a placut nimic! Asa ca dupa vreo doua texte sterse, revin la compozitie proprie :) Fac si eu ca atunci cand scriam ditamai e-mail-ul unei prietene bune, pentru a-i povesti de nu stiu ce tampenii (bineinteles importante pentru noi), si aporoape de final faceam ceva si din neatentie pierdeam textul. Asa ca rescriam e-mail-ul incepand cu "Ti-am povestit tot o data, s-a sters textul, nu mai am chef de scris, uite ce s-a intamplat:". Apoi urmau maxim doua propozitii (ceea ce inainte scrisesem in 10 paragrafe) si gata! :))

In concluzie: am fost in doua vizite scurte pe la niste rude, am fost la terasa de la Casa Vanatorului de prin Copou, am poftit la hamsii cu mujdei, dar mi-am pus pofta-n cui ca nu erau, am baut un suc, am fost in cateva magazine in cautare de paine si mici, si apoi home sweet home. Apropo.. sa ma duc sa intorc micii aia ca se ard :)) Mda... ideea era ca aveam un mare chef de un gratar si de stat pe o paturica la iarba, dar din diferite motive actiunea s-a amanat. Asa ca am dat iama in magazin si am zis macar mici sa facem.

Cata liniste e!!! Santierul e pustiu, macaralele stau cumintele, camioanele nu mai alearga pe strada! Wow.. i'm in heaven! Chiar ziceam sa mai escaladez zilele astea blocul si sa mai pozez un pic santierul. Sa pot pune apoi before & after. Deja de la geamul meu, cerul devine din ce in ce mai mic, si mie imi vine sa le pun niste bombe "inofensive" pe la temelia santierului! Poate ma salta mascatii din casa, pentru planuire de acte teroriste :)) Faza e ca nu am nimic cu proiectul asta, daca iese bine.. cu atat mai bine pentru oras, doar ma enerveaza faptul ca imi afecteaza mie cartierul (noroi, praaaaaaf, gropi, zgomot, mai putin spatiu)! Dar asta e.. momentan!

Laptopul meu e din ce in ce mai mult intr-o stare critica! Am probleme cu bateria, cu supra-incalzirea, cu cablul de alimentare si cu niste dungi albe care-mi apar pe ecran (dispar cand il misc un pic). Doar atat! :)) Trebuie neaparat dus la "doctor", ca abia are 2 anisori, si e laptop bun! Dar pana atunci e stresant ca e destul de dificil de utilizat..

In seara asta mi-am propus sa vad Just go with it si sper sa fie ok, sa nu-mi pierd doua ore degeaba. Oricum, stingerea se da mai devreme azi, ca din pacate maine din nou la munca. Si acum e destul de multa treaba, ca de o saptamana mai toate chestiile se amanau la modul "vorbim dupa Paste.. rezolvam atunci... facem dupa Paste..etc" Si cum suntem "dupa Paste" am o banuiala ca o sa ajung destul de obosita maine acasa :| Asta e.. o sa solicit un masaj si va fi ok :)

5 comentarii:

  1. Pt laptop, o baterie de 2 ani e normal sa nu mai tina, pentru supra incalzire poti sa incerci cu un uscator de par, si cand e oprit, sa il sufli cu aer rece pe la cooler cat mai bine sa iasa praful, la cablul de alimentare ii faci bucla din loc in loc pana nimeresti zona cu probleme si il prinzi in pozitia in care nu e intrerupt, iar cu monitorul, ce iti trebuie sa il misti... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de sfaturi, insa situatia e cam asa: bateria e optionala, oricum nu tin neaparat sa o folosesc, iar de scos praful am incercat cu aspiratorul :)) Cablul are probleme exact la mufa care intra in laptop si monitorul il misc pentru a mai putea vedea ceva pe el, pentru ca in rest se face imaginea alba (nu intotdeauna)!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Aspirat sau suflat cu aspiratorul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am pus teava aspiratorului pe spatele bietului laptop si dat drumul :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu reiese directia aerului. Trebuie suflat.

    RăspundețiȘtergere