sâmbătă, 23 aprilie 2011

Ce se mai intampla


Hai c-am rezolvat si cu net-ul pe laptop, asa ca acum pot sa stau si eu cumintica in pat si sa scriu pe blog. Ca de pe telefon mai greu cu bloguitul (nici nu stiu daca pot) sau cu facebook-ul. Si-asa m-am incurcat in conturi, in mesaje si nu am mai pus eu pe Facebook poza cu sarmalele buclucase :))

Acum toata lumea se lauda: ce cozonaci frumosi am facut, ce oua rosii am vopsit, ce sarmalute delicioase am in cuptor! In plus, e partea cu urarile de Paste, care mai de care cu lumina, cu iepurasul.. toate transmise pana la urma dintr-o intentie frumoasa, dar transformate in ceva prea impersonal! Eu prefer fie sa pun mana pe telefon, sa sun persoana in cauza si sa-i urez in felul asta ceea ce vreau sa-i urez, fie scriu un mesaj frumos si la obiect, fara impopotonari inutile! Dar.. fiecare cu stilul lui!

Eu sunt ok si la capitolul cozonaci, oua sau sarmalute, asa ca acum ma gandesc la felul in care o sa imi petrec zilele de sarbatoare! Din pacate nu am apucat sa plec nicaieri, asa ca cel mai probabil in una dintre aceste doua zile (duminica sau luni) voi iesi la un gratar.. ca tot romanu'.. Sau o sa dorm mult, mult.. sa recuperez! Sau.. vad eu :)

Vine si 1 mai, si iar nu ajung la mare.. An de an imi propun, dar nu am reusit "performanta" decat o singura data (atunci cand a coincis si cu Pastele). Am fost la slujba de Inviere pe plaja si a fost foarteeee frumos! In noaptea asta, cel mai probabil o sa ajung pe la biserica de langa mine, si apoi o sa ma cert cu vantul sa ma lase in pace, sa ajung cu "lumina" acasa! :)

Mi-e somn si perna imi face cu ochiul... Hai ca ma duc sa o incalzesc 20 de minute, ca nu-mi permit mai mult :)

Va urez si eu "Paste fericit!" cu zile de odihna petrecute asa cum va doriti voi! Si sa va ganditi macar 5 minute la semnificatia sarbatorii!

4 comentarii: