luni, 23 mai 2011

Pitzi se pozeaza!

Deja încep gagicile să se pună pe prăjit, ca în scurt timp să producă pe bandă rulantă poze cu moace extra-arămii, cu botul roz şi părul oxigenat! De fapt, sunt două categorii: ciorile (mă refer strict la culoarea părului) cu plete negre şi cu nişte feţe de Alba ca Zăpada sugrumată şi oxigenatele, cu galbenul extrem, aplicat pe părul ars şi deteriorat.

Acum a mai apărut încă o categorie, roşcatele "cool" care-şi trântesc un roşu sălbatic pe podoaba capilară, fără să verifice mai apoi în oglindă dacă pot ieşi aşa din casă, sau au faţă de papagal turbat! Şi când e vorba de ales tunsoarea, fetele noastre vor să fie trendy, aşa că-şi ciopârţesc asimetric pletele, se încruntă un pic şi deja îşi însuşesc un aer de gagici rebele şi neînţelese. De neînţeles e cum de nu izbucnesc în râs/plâns de fiecare dată când dau cu ochii de o oglindă!

După ce şi-au ajustat în asemenea hal look-ul, domnişoarele se pun pe pozat, să aibă mai apoi "material" pentru hi5, avatar de mess sau facebook. Nimic rău in asta, doar că m-am săturat de vizualizat poze cu feţe suav zâmbind cu capul răsturnat într-o parte (nu mă refer de o poză, doua, trei.. ci la albume întregi cu gâtul sucit), poze prin băile cluburilor (cu chiuveta la loc de cinste) sau poze cu botul ţuguiat, în încercarea eşuată de a poza în tipă sexy (not!). Dar la urma urmei, şi cocalarii trebuie să-şi găsescă sufletul pereche în viaţa asta, nu?

P.S. Apropo de pozele de pe facebook, eu nu înţeleg comentariile de genul "frumoşilor/frumoaso/sunteţi din ce în ce mai frumoşi!" etc date unor poze în care protagoniştii arată de parcă ar fi culeşi de la "before", din cadrul rubricii "before & after"!!!

Un comentariu: