duminică, 22 mai 2011

Cele mai reusite virale de pe internet

Cum sa-ti incepi dimineata cu un mix frumos de stari: de la lacrimi si ras, pana la crispatul "auuuuchhh!" si emotionatul "awwwwwww!"? Foarte simplu, da un play clipurilor de mai jos, si se rezolva! Nu garantez aceleasi reactii, dar acestea sunt (se pare) cele mai reusite virale care circula in ultima vreme pe net.

Un american hotărăşte să o impresioneze pe prietena sa cu o cerere în căsătorie care să întreacă orice moment similar din filmele romantice. Urmăriţi reacţia tinerei.

Cum e să mergi cu bicicleta prin aeroport. Patru bărbaţi au găsit o soluţie originală.

Efectul acidulant al unei pastile mentolate scufundate într-o sticlă de băutură carbogazoasă a fost testat de nenumărate ori, însă întâmplarea prin care au trecut autorii următorului viral este memorabilă.

Protagonistul filmării încearcă să impresioneze printr-o cascadorie grea, însă ceea ce îi reuşeşte este greu de privit.

Un nou videoclip în care un băieţel şi o fetiţă bat palma după ce se sărută pe buze face furori pe YouTube. Clipul îi arată pe Elliot, în vârstă de cinci ani, şi pe Bowie, vecina lui în vârstă de şase ani, dându-şi un pupic în parc, scrie The Telegraph.

După ce îşi dau primul sărut, băieţelul devine foarte fericit şi începe să se bucure zgomotos: "Ne-am sărutat pe buze! Claire, ghici ce? Eu şi cu ea ne-am sărutat pe buze", începe să strige Elliot. Deşi mama unuia dintre copii le spune să nu mai repete pupicul, cei doi mai încearcă o dată. Înregistrarea a fost postată pe YouTube pe 4 mai şi a ajuns în 8 zile la 7.3 milioane de vizualizări. Comentariile utilizatorilor care au văzut clipul variază de la " e cel mai drăguţ clip pe care l-am văzut" până la "chiar e greşit să facă aşa ceva şi să postezi pe net aşa ceva".

[SURSA]

2 comentarii: