vineri, 5 august 2011

Ce-si doresc barbatii de la femei

Uite si rezultatul sondajului si a informatiilor adunate :) Ordinea e oarecum aleatorie:
  • Sa li se gateasca - dar nu orice, chestii bune, delicioase, uneori dietetice (cand li se pune pata ca tre' sa traiasca mai mult de 40 de ani), iar alteori pline de cele mai gretoase grasimi. Daca nu e "ca la mama acasa" stramba insesizabil din nas si spun o replica de genul "nu e cum stiam eu!".. la care tie iti vine sa le dai cu oala in cap si sa-i trimiti la origini.. adica "fugi la ma-ta, sa-ti faca ea!". Ei se transforma in praf si pulbere in momentul in care pun piciorul in bucatarie, sau mana pe o oala, asa cum vampirii sunt distrusi de soare. Deci sa nu ii sugerezi sa te ajute cu o ceapa, cand tu jonglezi cu 3 tigai si el e la laptop, pentru ca va crede ca vrei sa il ucizi si va ofta si va suspina, de-ti vine sa folosesti cutitul din bucatarie pentru a-ti mangaia venele de la incheietura. Intr-un final, dupa ce meniul e devorat, te astepti sa isi spele macar farfuria, lasand (sa spunem) celelalte vase pentru tine, dar putin probabil sa ai parte de luxul unui asemenea bun simt exteriorizat!
  • Sa taci - isi lasa pentru a 50-a oara sosetele aruncate drept la intrarea in casa, nu conteaza ca ai tacut de 47 de ori, si i-ai atras atentia (fara rezultat) in ultimele trei dati, ca tot cu titlul de obsedata cicalitoare o sa fii decorata! Il rogi sa faca ceva timp de juma' de an, si intr-un final te apuca disperarea si ii spui ca e cam aiurea atitudinea lui, in consecinta nu are sens sa iti aprecieze rabdarea din acele 6 luni, e logic sa te caracterizeze drept o trancanitoare careia ii ies pe gura doar reprosuri!
  • Sa fii mereu o panseluta proaspata - n-ai chef, putere sau timp, asta nu trebuie sa iti afecteze rutina de smuls, pensat, cremuit, lacuit.. etc Ce daca pisezi usturoi si amesteci carnea pentru sarmale 2 ore, cand vine autoritatea suprema in casa, trebuie sa mirosi a iasomie, caci altfel cum sa mai ramana atras de tine, fara sa invoce oboseli si dureri de cap?!
  • Sa nu ii deranjezi programul - a venit acasa si are chef de orice, numai de tine nu.. sa nu cumva sa iti manifesti un sentiment de dor sau afectiune, pentru ca este mereu interpretat ca un grav atentat la programul lui. E o incalcare a intimitatii!
  • Sa nu il rogi sa faca ceva (sa se duca jos sa ia o paine, sa isi stranga din urma etc) - sau poti face asta, dar sa te astepti la ochi dati peste cap, pufnituri, oftaturi si replici de genul "chiar acum vrei?", "lasa ca fac eu mai tarziu", "nu mai am chef acum", "nu pot, acum ma ocup de ceva important".
  • Sa nu le zgarii orgoliul masculin - crezi ca ai o idee mai buna, si ca ati rezolva problema mai rapid si mai usor?! Taci biiip din gura!! Nu cumva posesorul de testosteron sa se simta afectat! Oricum, din start, ideea ta va fi primita cu priviri sagetatoare si cu "mda.. tre' sa comentezi tu ceva, ca te crezi tu mai desteapta!". Degeaba explici ca nu il ataci pe el, sau te crezi tu superioara, trebuie sa iti inveti lectia si next time sa ai o privire inexpresiva, sa dai derutata din gene ca o mica retardata si apoi sa-i elogiezi alegerea printr-o oda de 10 minute, in prezenta gastii de prieteni, pentru confirmare publica a talentului sau de descurcaret nativ!
  • Sa nu iti lipseasca zambetul de pe fata - daca ai tupeul sa nu prezinti un zambet labartat de la urechea stanga, la urechea dreapta sau o dispozitie sexy-jucausa, atunci apar intrebari incuietoare de genul "Ce ai?!", la care tu ai tupeul sa spui sincer: "Nimic!". La care el va continua obligatoriu cu: "Asa sunteti voi femeile, mereu cica nu aveti nimic, si daca nu intrebam suntem nesimtiti! Lasa ca data viitoare nu o sa te mai bag in seama!". Huh?!!
  • Sa faci treburile gospodaresti cu placere - Nu cumva sa te plangi ca te doare spatele de la mop, sau ca ai mainile crete de la chiuveta aia plina de oale, ca el va considera asta o aluzie la el si o acuza directa (?!?!), si se va isteriza interzicandu-ti sa mai faci ceva pe motivul "Decat sa imi scoti ochii dupa, mai bine nu mai faci nimic!". Again, huh?!!
  • Sa fii modesta si intelegatoare - sa iti nu exprimi dorinta de a avea un concediu relaxant, sa nu iti doresti sa te scoata la un restaurant, sa nu iti doresti o floare asa.. doar ca ti-ar face ziua mai frumoasa, sa nu iti doresti sa te mai resfete din cand in cand. Nu!!!! Pentru ca atunci inseamna iar ca faci aluzii la nu stiu ce tampenie, ca tu de fapt iti doresti pe altu' cu nu stiu cati bani, ca iar faci reprosuri mascate in dorinte!!!!
  • Disponibilitate sexuala - daca pe ea o doare capul si refuza, el e lovit in orgoliul de mascul si nu se mai atinge de domnita 2 saptamani. Daca el nu are chef/e obosit/stie ca nu se poate "ridica" la nivelul asteptarilor, si o refuza... ea trebuie sa surada relaxata si sa se arate la fel de horny si data viitoare. Sa fie suava si sa se lase "vanata", sa nu initieze ea de prea multe ori, caci el se va simti privat de rolul de "vanator". Deci daca are chef, sa faca bine sa-l astepte pe el, pana ii vine lui cheful! Sa nu fie prea nebunatica, pentru ca atunci el simte ca are acces la prea multe, si nu mai e senzatia de interzis, sau greu de obtinut! Sa nu fie prea retinuta, caci devine prea cuminte!

Un comentariu: