sâmbătă, 18 iunie 2011

Blogmeet #33 la pizzeria Mamma Mia

Uraaa... blogmeet! Si nu oriunde, ci la pizzeria Mamma Mia (Iasi)! Pentru mine asta inseamna pizza delicioasa, si nu spun asa doar pentru ca ne-au fost gazde generoase (au facut cinste cu pizza si bautura), ci pentru ca de o bucata buna de timp, acolo aleg mereu sa mananc o pizza buna, sau la ei sun cand vreau sa o savurez acasa! Lui Maku trebuie sa ii multumim pentru organizare, deoarece el a fost cel care a strigat prezenta la acest blogmeet!

Intalnirea a avut loc aseara, beneficiind de prezenta a peste 25 de bloggeri, care mai de care mai draguti si vorbareti :) Pentru mine e a treia editie pe care o "bifez", si cu fiecare intalnire imi face si mai mare placere sa ii revad! Un mic rezumat: pizza buna, bere rece, discutii interesante si un nou proiect marca inOras.ro propus de Monoranu, ale carui detalii le voi povesti cu alta ocazie (implica si o competitie sportiva intre bloggeri :D).

Lume multa + miez de vara = caldura mare, mon cher.... asa ca blogmeet-ul nu a tinut 3 zile si 3 nopti ca in poveste, ci vreo 3 ore, dupa care fiecare a fost liber de contract sa-si petreaca vinerea seara dupa chef si inspiratie. Cei care au fost prezenti: Radu, Marius, Paul, Matei, Corneliu, Roxana, Vali, Iulia, Alexandra, Pavel, Etienne, Iustinian, Andrei, Acsel, Adrian, Somnulescu, Silviu, Taradaciuc, Noir, Viorel, Zaza. Hmm.. nu-mi ies bloggerii la numar :)) Ma mai informez si revin cu un update :)

In concluzie, multumim gazdei si celui cu initiativa, si la mai multe evenimente de gen!

P.S. gluma serii - noi catre ospatar, la intrare: "Buna seara, noi suntem bloggeri!", la care raspunsul a venit prompt: "Asa, si?!" =))

Un comentariu: