duminică, 23 ianuarie 2011

Targ de nunti


Am intrat intr-un nou an, in care sute de "porumbei" isi vor jura iubire eterna..bla...bla..bla...pana ce moartea... pasiunii ii va desparti! In traducere libera, pana ce da ea de altul mai atent, dragut si cu ceva mai multi bani; si pana ce el intalneste "intamplator" o pitzipoanca (care il "intelege")! In fine, despre minunata institutie a casniciei (a.k.a. "singuratate in doi"), cu alta ocazie!

Azi ma gandeam la Targul de nunti, organizat la Sala Polivalenta Iasi, zilele ce vor urma. Deja prevad viitoare mirese emotionate, inghesuindu-se printre standurile cu diverse oferte, cu viitori miri sictiriti si plictisiti de toata treaba asta cu planificarea! Ca deh... ei s-au lasat cu greu convinsi sa se insoare, de-acum e "game over", gata cu golaneala etc etc... Apropo de asta, nu inteleg de ce se vede casnicia ca ceva de dorit de femei si ceva de evitat (sau ajuns cat mai tarziu), de catre barbati?! Cand, de fapt, femeia are cel mai mult de pierdut, si ea va fi cea mai nefericita intr-o casnicie! Mda..o sa revin eu odata si la subiectul asta!

Am fost acum doi ani cu o prietena la un targ de genul asta! Isi stabilise data executiei.. pardon a casatoriei, si avea nevoie de muzica, fotograf, rochie, adica tot tacamul! Am vizionat cam tot ce era de vazut pe-acolo si intr-un final am plecat ametite si cu un mare teanc de pliante! Nu mai tin minte cat a ajutat-o, daca a luat legatura cu cineva de pe-acolo, dar i-a fost de folos vizita chiar si pentru simplu fapt ca si-a format o parere si a vazut ofertele de pe piata si preturile aferente!

Ca si metoda de a-ti planifica nunta, cei de la revista Cosmopolitan scot anual, prin primavara sau inceputul verii un numar special "Cosmo Bride", unde se gasete un carnetel (sau foi integrate in revista), in care am vazut cea mai buna si practica schema de organizare a unei nunti.

Si in final, ceva inspiratie pentru invitatii si pentru tortul de nunta :P







7 comentarii:

  1. si de ce se mai casatoresc femiele, daca au numai de pierdut ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sidryane: Da! Foarte funny :P Iti dai seama cum ar reactiona rudele mai in varsta, la vederea lor? :))
    @2muraturi: Ca asa "e frumos", ca asa e in societatea noastra, ca vor copii intr-un cadru legal, ca le e frica sa nu ramana singure, unele ca-s fericite si-si doresc si el si ea din tot sufletul (cele mai fericite cazuri), si altele de proaste!
    @Vectorialpx: Da:)) Cam sabotati mirii :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana: :)) Si de cand imi doresc eu un job cu norma intreaga, dar nu chiar asa!

    RăspundețiȘtergere