joi, 20 ianuarie 2011

Noutăţi în relaţii !

În sfârşit a apărut un nou episod din House MD! Uraaa :D Era şi cazul, după o pauză de câteva săptămâni, pe care nu ştiu cum de şi-au perimis-o! Ei nu ştiu că lumea îi aşteaptă?! Gata, nu-i mai cert degeaba şi mă apropii uşurel de subiectul la care ma gandeam azi! Că tot e o zi în care se vorbeşte de relaţii (ca şi domnul Iepuraş Isteric, sau d'l Murătură...că-i tot unul şi acelaşi), inspiraţia se pare că mă duce spre aceleaşi meleaguri!

Ce cadou credeţi că se poate oferi de către partener, iubitei, la o cină de sărbătorire a zilei de naştere, la care participă iubitul, mama ei şi un prieten bun? Flori? Bomboane? Bijuterii? Helllloooooo!!!! În ce secol trăiţi?! Să va împărtăşesc noile tendinţe: în primă fază, "iubi" ia frumuşel paharul cu vin/suc al potenţialei mame soacre, care bineînţeles şi cu această ocazie nu conteneşte cu aluziile răutăcioase, cu întrebările indiscrete şi cu cicăleala! Apoi se adaugă, după gust (:P), un mic somnifer şi se serveşte doamnei la masă! Schema necesită mare fineţe în manevrare, deoarece scopul final e ca "mamă-soacra" să vină după aceea şi să-şi ceară scuze pentru impoliteţea de a adormi la masă, de fapt ce spune ea...era aşa obosită, ca nici măcar nu mai ţine minte prea bine cum s-a întamplat! :))

Dacă vă incomodează şi prietenul invitat la cină, i se aplică acelaşi tratament! În final, ea scăpa de cicăleala şi indiscreţiile mamei (macar de ziua ei), amicul nu mai comentează, şi voi doi, ca nişte porumbei veritabili, puteţi spăla vasele în linişte! :))


Tot prin episodul acesta vi se mai deschid un pic ochişorii şi asupra partenerelor! Vi se pare că al ei comportament e schimbat (în bine pentru voi!), cu toate că nu aţi făcut nimic în acest sens? Acum nu mai e un mister! Cel mai probabil că a "încălzit-o" cineva pentru voi (şi nu mă refer la relaţii intime)! Foarte posibil ca un alt bărbat să fie responsabil de veselia şi bunăvoinţa ei, şi ea doar să dea curs acelor stări, fără a conta prea mult prezenţa voastră! Se întâmplă :)) Aaa...da, e valabilă şi viceversa!

În fine, lăsând gluma la o parte, faza cu relaţiile e dificilă dar frumoasă, şi se merită să treci prin şi peste câteva piedici, dacă până la urmă, la finalul zilei, el te strânge cu drag în braţe, şi tu simţi că aşa ti-e bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu