joi, 6 ianuarie 2011

Leapsa luata de la autoservire

Iar ma autoservesc de la Strumfita cu o leapsa, care chiar daca nu mi-a fost adresata personal, m-am gandit sa o preiau si sa-mi fac de cap cu ea :))

Rezultatul:

SUNT: Madalina (Mada...adica, mai simplu, aia din poza de mai jos :)) - o fata care nu poate sa fie falsa ori prefacuta, care isi pune prea multe intrebari si cauta prea multe raspunsuri, care isi cunoaste defectele dar si calitatile si care colectioneaza multi cercei :)


AS VREA: sa pot locui intr-o tara mai civilizata, unde sa am un job bun si pe cei iubiti aproape, unde sa ma integrez, sa nu fiu tratata ca o straina si unde sa nu mi se faca dupa o luna un dor nebun de tara, cu nostalgii irationale si amintiri roz :P Si daca se intampla asa, sa pot reveni oricand in concediu, fara a parcurge distante foarte mari si fara cheltuieli semnificative! Sau sa am aici o viata frumoasa, dar sa se mai schimbe cate ceva in tara asta (!!!), si sa pot calatori in vacante prin alte colturi ale lumii!

PASTREZ: Poze, cate un caiet sau o lucrare din anii de scoala, jurnalul de acum cativa ani, o papusa mica neagra Lulu, caietul cu desene mele ... In general, destul de multe, ma detasez destul de greu de ceea ce ar putea fi reprezentarea concreta a unei amintiri!

MI-AS FI DORIT: Sa fie posibil sa fac toate meseriile din lume, sa pot locui in toate tarile, sa fac mai multe poze si filmari in copilarie. Si ceva mai recent: sa stiu ca blondul nu "prinde" pe roscat, macar asa nu as mai fi ajuns roscata cu radacini blonde :))

NU IMI PLACE: Ufff...de unde sa incep?! Falsitatea; cucoanele rautacioase, machiate excesiv, tapate, lingusitoare cu cei "mari" si care vorbesc "colorat"; mizeria de pe strazi, din casele romanilor, si de pe romani (a.k.a. "jeg"); desensibilizarea de care sufera multi in ultima vreme; lipsa bunului simt; lipsa compasiunii si a empatiei; prostia, nestiinta si ignoranta de care dau dovada unii, fara a avea macar un gram de interes in a schimba asta, si cu toate acestea se cred mari personalitati!

MA TEM: sa nu se intample ceva rau celor pe care ii iubesc!

AUD: nimic, e liniste!

IMI PARE RAU: ca nu pot face mai multe bucurii celor dragi, ca nu sunt mai activa, ca "pun la suflet" prea multe, ca am prea mult bun simt, ca inca nu am realizat ceea ce mi-as fi dorit pentru mine la varsta asta!

IMI PLACE: sa ma uit la filme, sa citesc, sa stau primavara si toamna pe o banca la soare, sa fac surprize (placute), sa ii cumpar ceva frumos nepotelului meu, sa merg la mare, sa merg cu bicicleta, sa fac prajituri...

NU SUNT: in stare sa ma "adun" in ultima vreme!

DANSEZ: cu maaaare placere si cu mult spor :)

CANT: des, si am uneori senzatia gresita ca o fac si bine, dar apoi am momente de luciditate in care ma aud si nu e chiar cum imi imaginam eu :)) Da' totusi... mie imi place :P

NICIODATA: sa nu spui niciodata, daaa .. asa se zice... dar chiar nu cred ca as putea face vreodata rau intentionat unei persoane pe care o iubesc!

RAR: sunt multumita.

PLANG: de ciuda, de nervi, de tristete, de neputinta, la filme (drame)...

SUNT CONFUZA: auch... prea des, din pacate!

AM NEVOIE: de iubireeee, complimenteeee, afectiuneeee la ..la ...la ...canta viorile :P Aaa..si de bani, multi bani!

AR TREBUI: sa-mi misc fundul la treaba mai repede si sa profit mai mult de potentialul meu! Eee...ar mai fi multe: sa mananc mai sanatos, sa nu mai beau Cola, sa fac mai multa miscare, sa conduc mai mult, sa fiu mai calma, mai egoista.... etc

AS PUTEA: sa am o viata mai frumoasa decat am acum!

10 comentarii:

  1. hehe, foarte faine raspunsurile tale.
    thx ca ai preluat leapsa! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam :)
    Am preluat-o, chiar daca a fost fara dedicatie, am intrat si eu la categoria "si oricine mai doreste" :P

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit asa pe sarite cate ceva despre tine, si eu gandesc la fel, vreau sa emigrez in canada, dar trebuie sa fac bani in anglia ca sa pot ajunge unde visez de cateva luni. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant răspuns la leapşa. dincolo de asta, ai prieten? :p

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alin: Bafta acolo si iti doresc sa iti indeplinesti visul cat mai curand!

    @Baicsu: Am :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu era niciun apropo, dar răspunsul tău nu se pupă cu afirmaţia de mai sus, cum că "AM NEVOIE: de iubireeee, complimenteeee, afectiuneeee". el ce face? este plecat tot timpul în delegaţie? stă (ca mine) şi joacă non-stop tetris? sunt întrebări retorice, evident.
    sănătate maximă.
    ps: dacă eşti cuminte, mai trec să te citesc. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. El face bine :) Te mai astept pe aici!

    RăspundețiȘtergere