vineri, 28 ianuarie 2011

Eu si fotbalul

Sa o lamurim de la inceput: nu e mare iubire! :)) Dar... ne mai simpatizam uneori! Mai ales ca in ultima vreme sunt fotograful oficial al evenimentului Fotbal la sala :P Acolo e interesant!

Singurele dati cand chiar imi doream sa ma uit la un meci, erau doar cele in care jucam si noi in Campionatul Mondial, adica acum mult, mult timp in urma (eram mica si usor impresionabila :P). Apropo de Campionat, eram in Italia cand au castigat ei! Am avut o noapte alba... ca innebunisera! Aaa... si tin minte si meciurile la radio. Cam nasol sa nu poti vedea toate fazele si doar sa le auzi comentate! Nu-i nimic, pune imaginatia la contributie :)

Mai apoi au venit meciurile urmarite in gasca (cu bere si popcorn sau seminte), eventual la o terasa, unde nu prea intelegeam nimic din meci, ca mai mult erau comentariile si accesele de bucurie (la goluri) sau furie (la ratari). La un moment dat, totul se reduce la niste barbati care alearga dupa o minge! Sa luam la intamplare, din gandurile Madalinei, atunci cand urmareste un meci: "Faina chestia aia cu care isi prinde parul!", "Ce scria pe reclama aia de pe margine?", "Ce picioare puternice au baietii astia!","Cam nasoale echipamentele..", "Auuchh...cred ca-l doareee!", "Inca nu au obosit?!", "Ha ha ha... cum tin ei mana la ... cand se executa...hmm...nu stiu cum se cheama!", "Uite ala, ala.. chiar e dragut!", "De ce se enerveaza asa?", "Aaaa..uite si suporterii... ce sufera!", "Cat a transpirat! Si ce nasol ii sta parul!", "Hai c-ar fi mai interesant sa se ia la bataie!"... :))

Asta pana am vazut ca fotbalistii "e si ei oameni"! Si niste oameni chiar foarte faini (unii)! Cum ar fi inegalabilul Messi (de la Barcelona), care dupa ce a inscris un gol, si-a ridicat tricoul pentru a arata la camera o dedicatie pentru mama lui: "La multi ani mami!". Cum sa nu-l ador de acum incolo?! :)

Sau Cristi Chivu, care zilele trecute a dedicat sotiei primul gol dat cu capul, de la acea urata accidentare. A alergat spre camera pupand verigheta si strigand "Te iubesc"! Daaa! L-am trecut pe lista langa Messi de acum :))


Si uite-asa se darama mitul comform caruia fotbalistii sunt doar niste fustangii nesimtiti si plini de testosteron!
In incheiere, pentru multumirea cuiva anume, trebuie sa strig "Haaai Barcelonaaaa!" :D

3 comentarii:

  1. Ultimele studii arata ca fotbalistii sunt si ei oameni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam dubii, dar acum ca mi-ai spus si tu...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu una nu inteleg nimic din fotbal. ii vad pe unii cum alearga dintr-o parte intr-alta a stadionului dupa o minge si cam atat.
    pentru restul exista mastercard :))

    RăspundețiȘtergere