duminică, 27 februarie 2011

Prostii scrise aiurea

Ce buna premisa pentru postarea asta, nu? Ma refer la titlu! :)) Scriu si eu ce am mai auzit incoace.. incolo..

Ma uit pe Travel and Living la TV si e o emisiune cu case pe malul marii! Cat de faine... Bine, dupa opinia mea, marea isi cam pierde farmecul daca o vezi zi de zi! Ca si intr-o relatie! Cred ca oamenii ar trebui sa fie poligami, si crescuti cu aceasta mentalitate de mici, pentru a se evita dramele inutile si ieftine ce intervin ulterior: ca ea a iesit la suc cu altul, ca el flirteaza cu alta.. sau mai mult: ca ea il inseala pe el cu amicul ei cel mai bun, iar el o inseala cu secretara. In fine, folosesc stereotipuri!

Dar, pe bune, ce e cu atata stres in a fi fidel, sincer si in a primi fidelitate, sinceritate si alte chestii de gen? Oricum, la un moment dat, unul dintre parteneri se va satura de moaca, corpul sau prezenta celuilalt si va insela! Si de ce se cheama "a calca stramb"? Inseamna ca nu mai mergi pe "calea dreapta"? Calea dreapta e ca dupa "n" ani de relatie sa nu mai simti nimic pentru celalalt, sa nu-ti mai pese ce zice, ce face, sa ajungi sa ignori ca sa poti simula o viata?! Si inseamna sa minti cautand scuze ca asa e mai bine, ca alta posibilitate nu ai fi avut?

Cred ca oamenii ar trebui sa intre in relatii cu niste asteptari mult mai realiste. Ca poate fi ceva de 1, 2.. 10 ani! Nu de o viata. Sau cel putin nu de una fericita!

Stiti de ce exista oameni care la finalul vietii spun ca au avut o casnicie fericita? Pentru ca-s prea batrani sa-si mai aminteasca toata suferinta si toate tampeniile pe care le-a facut celalalt!

Stiti de ce sunt oameni care spun ca sunt fericiti in relatie? Din mai multe motive: fie au o iluzie a fericirii, dar nu sunt realisti ca asa ceva nu dureaza; fie vor sa pozeze in oameni realizati sentimental (le e rusine sa-si expuna nefericirea, plictiseala si lipsa pasiunii existenta in viata lor)! Aaa.. mai e o varianta: a celor care s-au resemnat, si atunci se conving singuri ca e ok.

Zau ca nu vreau sa fiu rautacioasa, dar v-ati uitat la parintii, rudele sau prietenii vostri aflati de ani buni intr-o relatie? Ce ati vazut? Cata fericire era pe la ei? Ma refer la o fericire cauzata de relatia lor, nu de copii, cariera, ciocolata, droguri sau bautura!!! Cati dintre barbatii aceia nu au ochii scursi, ca niste libidinosi, dupa orice "bunaciune" care pare disponibila? Cate dintre femeile acealea nu se simt neglijate, nu simt ca ar fi putut intalni pe cineva mai bun, nu au fantezii cu colegul ala dragut de la serviciu? Sa fim seriosi! E retorica intrebarea.. :))

Repet, ca si in titlu, sunt prostii scrise aiurea, asa ca.. Andreea nu scriu despre tine, nici despre Sorin si nici despre relatia lui Cristi cu Ioana!!! :))

5 comentarii:

  1. barbatii astia, niste libidinosi care isi neglijeaza iubitele/sotiile....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei mai multi, da! Dar sunt si femei la fel de "dragute"! Tu bineinteles ca o sa iei partea barbatiilor, aceasta specie care stie cum sa faca o femeie fericita! Aaaa...NOT!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am cum sa iau partea barbatilor, desi ar trebui, nu pot apara aceaste specimene care nu pot multumi niciodata singurele fiinte superioare din univers

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema ta daca le crezi superioare! Si iar e problema ta daca esti asa de ironic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bine, daca e sa privim la in "cinic mode" viata, ai avea dreptate. dar viata asta, vezi tu, e mult mai complexa ... iar cand ajungi sa ai 100 de ani si ii spui persoanei de langa tine (care are 103 ani :D) ca e frumoasa si inca o mai iubesti, crede-ma, e impresionant. si asta nu fiindca esti senil si vezi o anjelina in ea, ci pentru ca tu chiar o iubesti. sau cel putin asa cred eu. las' ca iti spun cand voi ajunge la varsta respectiva. drumul acesta plin de obstacole te formeaza ca om, desi uneori pare ca te dezumanizeaza. si asta a fost portia de filosofie pentru ziua de luni :D

    RăspundețiȘtergere