marți, 1 februarie 2011

Abuz de on-line!

Se pare ca-s retardata social. Fac referire la mediul online, la Facebook mai concret! Eu nu reusesc sa inteleg cum e sa scrii zilnic pe-acolo: "sunt la matusa"... "afara ploua cu galeata"... "astept autobuzul in statie"... "ma mananca palma dreapta".... "vine Gigel la mine poimaine"... in fine, ati prins ideea! Adica da, ocazional merge, ca de-aia te si intreaba "What's on your mind?", dar sa fie de-acum o rutina de care sa nu poti scapa nici in momentele cele mai nepotrivite?! I really. really, really don't get it!!!!

Din fericire, nu cunosc specimene de gen, der pe Facebook sunt destui, chiar prea multi... Mi se pare normal sa mai pui un clip, un banc, un anunt, un comentariu... ce vrei tu! Dar sa devina un obicei atat de important si enervant incat sa te poata si ridica din pat doar ca sa scrii ceva pe Facebook, cred ca devine o problema! Si de curiozitate, aia pentru cine turuie ei ce fac zilnic? Pe cine intereseaza ca acum stai in pat si mananci ciocolata??!! Prea multa informatie, prea multe detalii pe care nu vad de ce sa le arunci asa des, pe "peretele" facebookului!!! Nu le mai place intimitatea sau programul zilnic trait in mod normal? Tin neaparat sa traiasca prin 3 replici si pe Facebook??!!

Ma si gandeam, e ca o facebook whore: arunca cu like-uri in stanga si in dreapta, comenteaza unde are ocazia (chiar daca habar nu are de subiect), adauga "prieteni" in prostie, face abuz de aplicatii enervante, posteaza zilnic ce face sau nu face pe acasa sau unde-o mai fi etc.. A-DO-RA-BIL!

3 comentarii: