vineri, 31 decembrie 2010

Primiti cu uratul?

Gata! Ultima zi din an a venit si e una insorita si frumoasa, asa ca am inceput cu zambetul pe buze! Asa sper sa fie si maine, cand va fi prima zi din 2011, zi care se spune ca va oglindi anul ce va urma. Ca atare, sa fiti maine cat mai relaxati si sa va simtiti bine in prima zi din an :) Fara mahmureli si dormit pana la 4 dupa-amaiaza :P

Ieri si azi ...se repeta scenariul casnic... un pic de curatenie prin casa, un pic de mancare, insa mai lejer ca la Craciun. Am facut si un tortulet festiv, numai bun de sacrificat in noaptea dintre ani :D
La noapte .. inca nu stiu ce o sa fac, am incetat de vreo 3-4 ani sa ma agit in cautarea unui Revelion cat mai interesant! Acum imi ajunge un telefon dat celor dragi, un pahar de sampanie si optional cateva artificii vazute live sau la tv, si celebrul refren "3...2...1...LA MUUULTII AAAAANIII!!!". In concluzie, conditiile fiind minime, nu e greu sa am un Revelion asa cum imi doresc :) E destul de important sa nu fiu stresata de prezenta la nu stiu ce sindrofie, sau de gandul "cu ce sa ma imbrac???!" Aaa..si sa nu fiu in prezenta unor persoane cu care sa zambesc fals, de complezenta!

Am si uitat ca azi vin copiii cu uratul! Iar trebuie sa scormonesc in portofel...:P Cand mai mergeam si eu cu uratul, imi amintesc de relaxarea pe care o aveam cu clopotelul la mine. Daca de Craciun trebuia sa am o voce cristalina si sa colind duios, la uratura rezolvam cu "Haaaaaai haaaaaaaaaai"si cu cat mai mult sunet de clopotel!

Bilant pentru anul ce a trecut? Mai bine nu, sa raman totusi cu o parere buna despre mine :)) Lista cu planuri pe 2011? Nu chiar, ci doar cateva idei si dorinte de care sper sa tin cont! Cu toate astea, imi place sa fac liste, si poate nu ar fi rau sa le vizualizez insirate pe o foaie de hartie .. poate asa capata mai multa influenta!

O sa inceapa din nou mesajele si telefoanele cu urari care mai de care mai sofisticate! Eu apreciez un simplu "La multi ani!" si o urare de an nou bun si prosper, si imi este de ajuns faptul ca acea persoana s-a gandit intr-un mod pozitiv la mine! Asa ca asta va urez si eu voua, sa aveti parte de un 2011 frumos, prosper si de care sa va aduceti aminte cu drag in anii ce vor urma!

LA MULTI ANI!

Un comentariu:

  1. Un an 2011 extraordinar si tie, Madalina; fie ca toate problemele si nemultumirile sa ramana in anul in care se incheie, iar in 2011 sa ai parte numai de fericire, sanatate, noroc, bani, dragoste, realizari si indeplinirea tuturor viselor :)

    RăspundețiȘtergere