joi, 23 decembrie 2010

In sfarsit vine Craciunul!

Pregatirile astea de Craciun parca se tot fac de o vesnicie! De la inceputul lunii, sau chiar mai devreme, am tot vazut brazi, cantece de sezon, petreceri si evenimente tematice ... bine ca am ajuns si la sarbatoarea in sine!

Si daca tot vine ziua de 25 decembrie si sarbatorim Craciunul, sa iesim un pic din iuresul comercial al sezonului, si sa ne amintim exact ceea ce sarbatorim: Nasterea Domnului Iisus Hristos! Ma uitam pe strada la toti oamenii grabiti si agitati, si ma gandeam ca nu ar trebui sa ne conditionam reusita si frumusetea acestor sarbatori, de prezenta a multe cadouri, de o masa plina de mancare, de un brad mare impodobit sau de participarea la nu stiu ce petrecere de Craciun. Aceste elemente cu siguranta ajuta, dar fiecare poate gasi "spiritul sarbatorilor" in sufletul sau, chiar si fara burta umflata de la fripturi si cozonac!

Sarbatorile se petrec impreuna cu prieteni, iubit/a, famile, dar cu siguranta sunt persoane care nu au asemenea prezente in jurul lor. Decat sa stai cu o mutra acra si sa te uiti chioras la tot ce se intampla in jurul tau, sau sa ai langa tine persane care te fac sa te simti rau, bucura-te de linistea pe care o ai, apreciaz-o si nu uita ca fiecare an aduce cu el schimbari! Sa fie cele pe care ti le doresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu