luni, 21 iunie 2010

Promovare filme

Mi-e dor de un film bun! Un film care sa imi lase o stare interesanta, sa ma gandesc si mai tarziu la el si sa zic "ahaaa...". Povestea asta cu "filmul bun" variaza la fiecare, si o vreme chiar evitam sa recomand filme, nu cumva se se dovedeasca faptul ca filmul recomandat nu era chiar asa de "bun" cum mi s-a parut mie. Sau daca mi se recomada un film, si mie mi se parea de-a dreptul banal? Nu stiam eu sa apreciez valoarea actorilor, a filmului? Poate da, poate nu!

Oricum, nu conteaza neaparat sa aderi unui grup de pareri in legatura cu un subiect (chiar si in cazul unui film). Fiecare om e original, iar perceptia asupra a tot ce ne inconjoara e clar subiectiva! Asa ca o sa insirui si eu cateva titluri pe care le-am vazut cu mare placere, si va rog sa faceti si voi la fel (sub forma unui cometariu), poate mai aflam unii de la altii despre un film fain (pe care nu l-am vazut):
Revin si cu alte titluri (atat imi amintesc pe moment). Pana una alta, am gasit undeva niste poze cu promovarea unor filme, facuta intr-o maniera foarte originala!

1.Spiderman 3

2.Kill Bill

3. Finding Nemo 2

4. Kung Fu Panda

5. 2012

6. Traficantul de arme

7. Superman

8. Superman

9.Sopranos


10. Intalnire de gradul III

4 comentarii:

  1. Filmele ca filmele, dar foarte tari mi se par reclamele care le-ai trecut aici. :)

    Apropo de filme, uitandu-ma la cele din lista ta ti-as recomanda doua filme care cred ca ti-ar place: 50 first dates si A walk to remember.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru recomandari! Vazute :P
    "50 first dates" a fost amuzant...mi-a placut!
    "A walk to remember" cred ca eram intr-o stare mai cinica, nu m-a impresionat deloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Love Story si continuarea lui Oliver's Story?

    RăspundețiȘtergere
  4. Continuarea nu am vazut-o. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere