joi, 3 iunie 2010

Concediu 2010!


Instructiuni pentru un concediu minunat:

  • o imagine cu o rezolutie foarte buna, afisata pe monitorul calculatorului personal. Se admite, ca si alternativa: pentru pretentiosi, un clip cu marea sau cu muntii (dupa preferinte), sau pentru cei certati cu tehnologia, un afis de dimensiuni rezonabile, lipit acolo unde vizibilitatea este maxima!
  • salteaua din dotare se aplica pe birou, ca in imaginea de mai sus, sau (pentru un plus de realism) direct in cada cu apa calduta de la robinet.
  • confortabil instalati pe saltea, nu ne mai dorim altceva decat adierea vantului si mangaierea razelor de soare! Aici intra in actiune ventilatorul (old fashion) sau aerul conditionat, ambele setate cum doriti dumneavoastra (in functie de intemperiile vremii imaginate). Cat despre soare, lampa de birou va poate lumina cu putere drept in ochi, sau plasati biroul sub geam si lasati natura sa isi faca de cap (dar folositi protectie solara!)
  • optional este cd-ul cu sunetele naturii lasat pe "repeat", sau robinetul de la chiuveta lasat deschis (debitul apei sa fie la minim....aveti grija la apometre!).
  • tinuta lejera de vacanta, costumul de baie si ranjetul fals relaxat sunt obligatorii pentru a completa "peisajul"!

Un comentariu: