duminică, 6 iunie 2010

10 lucruri

Ai inselat? Ai fost inselat? Ambele ipostaze iti pun la grea incercare sufletul si increderea in persoana de langa tine! Tine de conjunctura si anturaj, de vointa, de calitatea reletiei pe care o ai? Cred ca de toate, iar in unele cazuri poate de nici una dintre cele enumerate. Luand in considerarea o relatie serioasa in care cei doi se iubesc, cred ca a insela e o tradare monumentala, care are ca finalitate (mai devreme sau mai tarziu) incheierea relatiei.

In cazul in care inseala ea, de cele mai multe ori inseamna ca el nu i-a dat suficienta atentie, si ca s-a aflat in preajma un alt barbat care sa-i complimenteze zambetul, ochii sau frumusetea. Pe langa barbatul nepasator care se arata a fi partenerul, cel nou apare ca un cavaler in armura, care o salveaza de langa plictisul, grosolania si ignoranta celui de langa ea. Dar de cele mai multe ori, placerea oferita de amant e umbrita de chinuitorul sentiment de vinovatie care o incearca. Pentru ca oricum ar fi relatia, o femeie e atasata de barbatul ei si cu greu il paraseste (din nou, ma refer la relatii pe termen lung).

Mai e si cazul "fluturasei" careia pur si simplu ii face placere sa se mai joace si in alta "curte". O caracterizeaza nesiguranta propriei persoane, cauta mereu confirmarea si aprecierea unui alt barbat, si oricare i-ar fi varsta, o defineste infantilitatea.

O femeie mai inseala si din razbunare, si cu toate ca metoda "da-i sa "guste" din propriul comportament" mi se pare una dintre cele mai bune, in acest caz nu prea cred ca ajuta. Pe moment se simte bine, poate chiar ii da si detalii partenerului, din dorinta de a-l face sa sufere mai tare, dar pana la urma cred ca ajunge sa se simta si mai rau.

Barbatul....se joaca. E un copil cu alte jucarii (adecvate varstei lui), asa ca poate la un moment dat sa isi doreasca una in plus. Inseala fara prea mari remuscari, fara "scheme" elaborate, fara sa realizele cate cicatrici poate lasa in sufletul femeii. Cred ca intr-o relatie, ceea ce leaga cel mai mult e sentimentul ca el te protejeaza, ca el e in echipa ta.."tine cu tine"...ca nu ar face nimic sa te raneasca. Si odata ce dispare acest sentiment, cred ca fisura e prea mare pentru a fi "carpita". Da...se poate sa fi fost o "ratacire"...se poate sa fi fost relatia la cotele ei cele mai joase, si sa fie o greseala pe care apoi o realizeaza ca fiind josnica si sa se considere ca "a doua sansa" merita a fi acordata. Eu sincer ii admir pe cei care lupta pentru relatia lor, si incearca sa refaca puzzle-ul increderii, dar eu sincer nu cred ca as reusi....si asta pentru ca el ar fi deja transat si pus la sarat (la figurat vorbind), si nu as mai avea cu cine :))

Mai exista si cel care considera ca asa ii sta bine unui barbat....cu cel putin o amanta. Ma abtin sa imi exprim parerea despre acest specimen, din respect pentru cei 2, 3 cititori ai blogului :)) Oricum..ar fi un maaare BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP! Acum eu imi pun toate sperantele in pertenera acelui barbat, pe care o sfatuiesc sa faca intai o vizita aici si mai apoi sa se duca zambitoare acasa la iubitzel sa exerseze :D

Oricum ar fi....in momentul in care iti iubesti partenerul, merita sa il asculti, sa il lasi sa iti explice, sa discutati cauzele dar si efectele a ceea ce s-a intamplat si realist sa stabiliti daca mai are sanse sa continuati (si daca da, fii mereu constient/a de faptul ca sunt mari sanse sa nu rezolvi nimic). Daca totusi vrei sa reincepi, da sansa noii etape, fara reprosuri, dar cu vigilenta si grija pentru sufletul tau!

Nu ar fi totusi mai bine sa eviti atatea complicatii, sa faci un dus rece, sa iti scoti partenerul la o cina, sa iti amintesti de ce il iubesti si ca nu i-ai face rau nici intr-o mie de ani?! Si metode sunt sa revigorezi orice aspect al relatiei, doar sa ai iubirea si imaginatia la purtator!

Daca se intampla...nu fa asta!!!! :))

2 comentarii:

  1. Foarte comic clipul..."Voi doua chiar semanati" =)) ... hmm as vrea sa vorbesc cu tine daca esti interesata pls contacteaza-ma :D app interesant blogul ;)(marius3_00@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere