joi, 17 iunie 2010

Multe grade!

Laptopul meeeeu...mai are un pic si fierbeee...! Improvizez tot felul de mini-birouri, sa il tin totusi sa se aeriseasca, si totodata sa nu ma prajeasca prea tare! Am deja pe piciorul stang o zona un pic "rumenita", de la momentele in care il mai las sa se odihneasca pe picioarele mele :))

5 comentarii:

  1. si eu tot pe picioare il tin ca pe birou sta prietenul meu tot cu laptopul si nu am loc :(... azi dimi a plouat si nu mai e chiar asa, da cand erau caldurile de aproape 40 de grade imi curgeau apele pe mine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Incercati sa cumparati un cooler extern pentru laptop... in felul asta ii lungiti viata, ii cresteti performanta si va feriti si voi de "accidente de munca". :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Daniela: eu am un scaunel micut pe care il pun pe pat langa mine, pe care asez laptopul. Si odata cu cresterea gradelor din atmosfera, scaunelul se tot indeparteaza de mine :)

    @Bogdan Epureanu: m-am gandit la asta, insa mi-as dori sa nu mai am nici un accesoriu la laptop, pentru ca ador faptul ca e usor de manevrat si de utilizat! Ma si gandeam: sa il duc mereu la curatat (50 lei de fiecare data) sau sa iau cooler extern (aprox 100 lei)...insa tot ce am facut pana acum, a fost sa pun aspiratorul pe el, in speranta ca mai scapa de praf si scame si nu se mai incalzeste asa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Coolerul extern nu e fix. :P Mergi cu el undeva, stai cu el la birou, ai treaba doar putin il folosesti asa cum este; vezi ca se ingroasa gluma si stii ca tre sa stai cu el in brate doua ore pui coolerul. :)

    P.S.: Cooler extern poti cumpara lejer second ca nu are ce sa se strice la el :P Am vazut sigur cateva oferte pe un site de "okazii" la vreo 40 RON.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos! Utile informatii!

    RăspundețiȘtergere