joi, 10 iunie 2010

Migrena vs. Parazitii

A inceput de ieri.... Ma topeam de caldura si, colac peste pupaza, mai tineam si laptopul in brate (laptop pe care uneori, daca ai chef, poti sa prajesti si oua). Asta e..ce sa fac..daca ma zgarcesc sa dau 50 de lei sa mi-l curat, beneficiez de un laptop very, very, very hot. Atat de hot incat saracutul de el, se mai hotaraste uneori (subit) sa ia o pauza, si ma lasa cu ochii in monitorul lui negru si fierbinte. Ce sa zic..iarna era un avantaj! Nu mai dadeam drumul la caldura, in schimb dadeam drumul la laptop. Eficient si rentabil! Dar acum ca e vara imi vine sa-l arunc cat colo!
Da...si ziceam ca a inceput de ieri.. E vorba de draguta mea durere de cap, care s-a gandit ca merit sa isi prelungeasca sederea pana azi. Si asta in ciuda somnului linistitor si a Fasconalului luat la 6 dimineata! E migrena de criza...e doar pe jumatate de cap, dar totusi a fost lacoma si a luat si un ochi si un pic din umar. Acum...ma "bucur" de ea in toata splendoarea, si astept nerabdatoare sa contraatac cu felii de cartof crud sau cu sare fierbinte! Revin later cu update despre cum decurge batalia!
P.S. Intre timp, incerc sa imi scot din cap ultima melodie de la Parazitii (o puteti asculta & vedea la un mare fan pe blog ) care e pe repeat in mintea mea tot de ieri. Saracul meu capusor...se da in el o lupta dreapta pentru suprematie, cu d-na Migrena intr-un colt si Parazitii in altul! In cazul asta: haaaaaaaaaaaaaaai Parazitii :))

2 comentarii: