joi, 17 martie 2011

Zi libera

Am zis ca revin cu update-uri, nu? Pai.. stire de senzatie: am dormit neintoarsa :)) Trecand de aceste chestii foaaarte interesante, ideea e ca azi ma bucur de o zi libera, in care plantatia nu mai are nevoie de omuleti, asa ca ne-a lasat la vatra pentru 24 de ore! Mare jale si chin ...NOT :D! Mi-am propus ca inainte de 10-11 sa nu imi parasesc patul, dar pe la 9 deja ma saturasem sa ma chinui sa adorm la loc, asa ca m-am indreptat vertiginos spre laptop sa iau cu asalt presa on-line.

Eu citesc zilnic jurnalism de calitate, nu ca snobii aia care frunzaresc "Ziarul Finaciar" sau "Jurnalul National"! Eu urmaresc interesata stirile din Libertatea si Can-Can :)) Hai.. gata, ati terminat cu glumele pe seama mea, da? Recunosc si eu ca nu am gusturile cele mai culte in ceea ce priveste presa, cu toate astea, am la favorites si http://www.financiarul.ro/, http://www.formula-as.ro/, http://www.descopera.ro/ si mereu am o carte de citit pe langa mine, prin camera. M-am scos?! :P

Planul zilei: un pic de babysitting in deplasare, vizonat cate un episod ceva dintr-un serial, putina curatenie, un pic de rasfat pentru mine, poate reusesc sa si ies un pic.. si mai vad.. Pana una alta, dau muzica tare, ma agat de mop si incep sa invart pin casa. Nu de alta, dar gresia s-a simtit neglijata in ultima vreme, si e cazul sa o alint un pic :) Have a great day!

Un comentariu: