luni, 13 decembrie 2010

Tranzitie suspendata


Zilele astea m-am tot gândit, şi sfătuită fiind de alţii mai pricepuţi, am decis că e cazul să părăsesc Blogspot-ul pentru Wordpress. Cum singură nu mă pricep să fac acest transfer, în aşa fel încât postările mele de până acum să nu se evapore în neantul virtual, am apelat la un pic (mai mult) ajutor, adică la domnul R. Cum şi el îşi revizuieste blogul zilele astea, să îl facă frumos şi de top, m-am gândit că va afla tainele Wordpress-ului şi va fi destul de generos să le împărtăşească şi cu mine!

Zis şi făcut! Dimineaţă am spus că ne punem pe treabă. Cât a durat? 2 minute! Şi asta pentru că nici bine nu am început, că ne-am şi oprit din cauza lipsei mele de imaginaţie. Nu ştiu ce adresă şi nume să dau blogului! Am căutat pe google sfaturi, am citit articole, am întrebat un alt blogger ... nimic! De fapt mint! Am fost sfătuită să îmi pun simplu, numele. Idee bună, dar la care am ceva reţineri, aşa că încă mai caut. Să fie scurt, original, reprezentativ, unic ..... uffff! În fine, când o să mă hotărăsc şi eu, o să continui cu tranziţia şi o să anunţ. Până atunci, o să mai aberez pe aici, poate, poate vine inspiraţiunea :)

Simţiţi-vă liberi să lăsaţi un comment cu o idee, două ... va declar naş oficial pentru noul blog (dacă nu-mi vine mie o idee înainte).

P.S. Mi-a mers cu diacriticele :D

3 comentarii:

  1. Serios ca numele tau e cea mai buna idee. Apoi ca nume de blog poti gasi ceva interesant care sa te reprezinte. Dar pentru link, cred eu ca cel mai bine ar fi sa-ti folosesti numele tau.

    RăspundețiȘtergere