joi, 30 decembrie 2010

Noua generatie de clienti la dezintoxicare!

Ma uitam pe un site cu stiri din lumea vedetelor internationale, si am observat o poza cu Miley Cyrus si surioara ei mai mica. Noah Cyrus are doar 10 anisori, si cred ca mai are cam 5-6 ani pana ajunge la o clinica de dezintoxicare! Nasol pentru o fetita ca ea, sa aiba o sora atat de celebra si adulata. Si nici fata nu prea o ajuta! Nu ma intelegeti gresit, fetita e absolut normala, n-o fi cel mai frumos copil din lume, dar e ok.. Nu la asta ma refer, ci la standardele de acolo. Pariu ca marele cadou de "Sweet Sixteen" va fi un set complet de operatii estetice?

Si un clip in care facea playback pe o melodie de-a lui Ke$ha "Tik Tok", o melodie ...hmm..nu tocmai inocenta:


Candidata numarul doi la premiul "viitoare complexe uriase" il primeste surioara unui alt teen idol: Madison Lovato (9 ani),sora lui Demi Lovato. Lipoabsorbtia va fi cuvantul pe care il va invata cel mai rapid in adolescenta! Poza cu surorile:
Insa are si ea faima ei, joaca de ceva timp in serialul "Neveste Disperate"!

Ultima clasata este o fetita cu mult succes, dintr-o familie la fel de celebra: Willow Smith (10 ani), fata lui Will Smith. Ea ...e "pe val". Are piesa in top si clip cool! Cat o sa o tina? Sa speram ca mult si bine, si ca tatal ei o va putea ajuta sa creasca sanatoasa la cap. Cu toate ca dupa ce atitudine a inceput sa aiba ...hmm.... not good!



Si clipul:


Am mai scris ca are 10 ani, da? Just checking! :)

3 comentarii:

  1. Copiii astia au viitor numai cat da parintii bani.
    Si cand te gandesti ca atatia mititei le considera exemple, trist mai, trist :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma mir in continuare cum de parintii nu gestioneaza mai bine situatia!

    RăspundețiȘtergere
  3. stii e cam trist noah e simpatica da are 11 ani acuma nu 18 vrea sa fie o diva ca sorasa

    RăspundețiȘtergere