duminică, 12 decembrie 2010

He did it in his own way!

Offf...scrisesem un text dragut si plin de informatii despre Frank Sinatra. Se implinesc azi 95 de ani de la nasterea lui, si am zis sa fiu fata respectuasa cu legendele, si sa scriu despre el. M-a pus pe mine harnicia si am zis sa pun diacritice, folosind http://srv.diacritice.com/, si cand am dat "conversie" puffff...magie....a disparut textul! Am asteptat rabdatoare si cu ochii mari sa imi apara inapoi modificat, si nimic...

In fine, de repetat nu ma repet, doar rezum asa cum am retinut eu: mare cantaret, bun si ca actor; s-a nascut cu timpanul spart (ironica treaba); fiu unic al unor imigranti italieni; a fost insurat de aproximativ patru ori; s-a mai iubit si cu alte femei celebre (printre care si Marilyn Monroe); a fost arestat (poza de mai jos), acuzat fiind de o fosta iubita de "false promisiuni" (!); avea dosar la FBI de peste 2000 de pagini (a avut legaturi cu mafia), l-a ajutat pe Kennedy la alegeri, a fost inmormantat cu bautura, tigari, bricheta si monede de zece centi, sa sune de "dincolo".

Gata! Profesionista prezentare, nu? :)) Am facut si eu ce-am putut, la "a doua mana", oricum, importante sunt melodiile lui superbe, si eu zic sa ne bucuram de ele:


2 comentarii:

  1. Aceasta e piesa mea preferata! I did it my way! Frank Sinatra e trecut in legendele omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Regrets I've had a few
    But then again, too few to mention!"
    E superba! :)

    RăspundețiȘtergere