sâmbătă, 4 decembrie 2010

Despre frumusete!!!

Stiri senzationale!!! De dimineata am aflat doua metode extrem de eficiente pentru a slabi, plus un studiu despre violenta asupra femeilor! Cum nu sunt egoista, vreau sa le impartasesc cu voi ... cei 2329435760748 de cititori ai mei (puneti virgula dupa primul doi :)) nici chiar, da' da bine ceva autoironie, nu?) Ehh, lasa ca-s bloggerita de "succesuri" :P

Prima metoda este de-a dreptul scocanta, dar prevad un viitor stralucit femeilor in aceasta ipostaza. Gravidele, de ele e vorba! Eu cred ca cei de la clinica americana Success Weight Loss Systems din Albuquerque (cei care au facut miraculoasa descoperire), au aflat despre greutatile de la noi din tara ... cum ca femeile gravide au mai putin de stat acasa, banii lor vor fi din ce in ce mai putini.. Dar de-acum vor avea la dispozitie o marfa pretioasa si din fericire, din abundenta: URINA!

Daca esti o domnisorica durdulie, cu sunculitele revarsate peste masura, sau doar o fata in cautarea siluetei perfecte, atunci fa bine si ocheste o femeie insarcinata, pentru ca ea te va salva! Te inarmezi cu un recipient in care sa aduni pretioasa marfa, si o seringa. "Marfa" (adica urina) se injecteaza, nu inainte de a extrage cele doua substante utile. Adica alea care se afla in mod normal in urina unei femei gravide, si face ca metabolismul acesteia sa fie mai rapid. Corpul aspirantei la masurile de vis va fi pacalit ca are un bebe in burtica, si va grabi metabolismul, ceea ce va face ca domnisoara in cauza sa slabeasca vazand cu ochii! Misiune indeplinita! Uraaaaa!


Dar am gasit vesti bune si pentru cele mai simandicoase. Adica a doua metoda. Vine de la o somitate in domeniu, Bianca Dragusanu, asa ca o citez direct pe ea, pentru ca reteta de slabit sa nu fie alterata de nestiinta mea: "Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni, nu am mancat decât o singură masă pe zi, şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte".

Vedeti ca e simplu si usor, ce tot atata se plange lumea de diete, sport si alte prostii?!? Bun, eu recomand si 112 pe speed dial, sau macar sa va invatati cainele sa va arunce un calciu efervescent in gura, pentru momentul de cumpana in care veti lesina fara putere pe covor, nefiind in stare sa mai puneti mana pe un colt de paine ... Dar vei lesina cu stil, ca vei fi slaba si frumoasa!!!

Astea au fost vestile bune, acum trecem la chestii mai serioase: violenta asupra femeilor! Nu e pentru spirite sensibile stirea ce urmeaza, ea implica ingrijiri medicale, rani grave, intinderi de muschi, luxari ale gleznelor, dinti sparti si incheieturi rupte! Dar aceste femei, din pacate, se intorc mereu la agresorul lor, chiar dau bani sa il aiba alaturi, il adora, e iubit si nelipsit: el este tocul - "potrivit unei cercetări, peste trei milioane de femei au avut în 2009 nevoie de îngrijiri medicale, în urma rănilor cauzate de tocurile înalte, potrivit unui studiu citat de englezii de la The Sun".

Gata, eu m-am hotarat! Infiintez organizatia "Opincuta", ce va duce o campanie neobosita pentru ca femeile din toata lumea sa renunte la perfidul dusman, si sa isi menajeze piciorusele in relaxantele opinci!

Din sloganurile campaiei:
"Spuneti nu tocurilor!";
"Pantoful cu toc = entorsa pe loc";
"Toculet de vei avea, dintele iti va crapa!"
"Pantoful e chiar frumos, dar tocul e periculos!"
"O luxatie pe zi, tocul o va imparti."
"Tocul cere pretul lui: rana de pe cot e a lui."
"Muschiul se intinde rau, vina-i de la tocul tau!"

Sursele: aici, aici si aici (da, iar marturisesc rusinata ca citesc Libertatea on-line :P)

2 comentarii: