joi, 9 decembrie 2010

Asa se munceste!!!

Iubitul si adoratul proiect Palas se ridica pe zi ce trece, dar parca fara la fel de mult spor, caci, dupa cum observa ochiul meu curios, chinezucii s-au mai rarit! I-a alungat frigul, criza, dorul de casa, ori s-au ascuns bine, bine in baracile in care locuiau? Nu de alta, dar la cat de muncitori si rapizi pot fi, tare bine ne-ar mai prinde prezenta lor (masiva). Ceva in genul:

Si apropo de Palas, proiectul finalizat promite a fi ceva fain http://www.palasiasi.ro dar pana sa ajungem la acel moment, macaralele din fata geamului se inmultesc (acum vad 6 daca trec pe la fereastra), la zgomot am devenit deja imuna (linistea de duminica noaptea mi se pare ciudata si nefireasca) iar asfaltul e crapat/gaurit si pliiiiiiiiiiiiiin de balti cu noroi!
Dar cine o sa aiba un cartier vecin "axat pe conceptul „lifestyle center”, ce integrează spaţii comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, parcare subterană de aproximativ 2.500 locuri şi un perimetru de entertainment, toate pe o suprafaţă construită de peste 320.000 mp", hmmm....cine, cine? :))

2 comentarii: