vineri, 24 decembrie 2010

Ajunul Craciunului


E dimineata de Ajun. Ma uit prin casa, bradul e facut, cadourile mai trebuiesc impachetate, instalatiile sunt puse, curatenia e aproape gata .. Ploua afara? Nu chiar, dar nici mult nu mai este, caci sunt 0 grade. Oricum, zapada pe jos tot a mai ramas, asa ca ecuatia Craciun+zapada=love inca e valabila!

Parca ar trebui sa ma apuc de ceva treaba, nu? M-am gandit sa fac 2 cozonacei si cateva sarmalute. E prmiera :)) La cozonac, pentru ca sarmalute am mai facut de doua ori in viata mea :P Si e premiera ca eu sa gatesc de Craciun, ca oricum primeam de la persoane extrem de dragute (matusi, vecina) mancare traditionala, sau eram invitata la masa. Dar anul asta am zis sa incerc si eu, asa ca ma uit cam timid spre bucatarie, si sper sa ies victorioasa de acolo :))

Cam liniste momentan! Abia astept sa vina copiii cu colinda, si sa se uite chioras la mine ca le dau 1 leu :)) Glumesc, nu le dau bani ci mere si nuci :D Asta chiar ar fi o surpriza pentru bietii copii!

Cam atat azi, sper sa mearga totul bine, sa fie un Craciun frumos si Mosul sa nu ma ocoleasca!
Sa aveti un Craciun fericit!

2 comentarii:

  1. un craciun fericit alaturi de cei dragi si fie ca desaga mosului sa fie plina cu daruri dintre cele mai inspirate si mai frumoase!
    te pup,
    strumfita

    RăspundețiȘtergere