miercuri, 21 septembrie 2011

Desperados da petrecere in Iasi!

"Pleaca incatusat intr-o casnicie de-o noapte din Wedding Chapel si proaspat tatuat din Tatoo Area!"
"R.O.A. live, printre fachiri, dansatoare in custi si imblanzitoare de serpi si soparle!"

Hai ca n-are cum sa nu iti atraga atentia, nu-i asa?! Plus un anunt din partea lui Marius Sescu, prin care ne intreba imbietor daca nu avem chef de o iesire cu scantei. Eii nuu...! Avem! Asa ca Desperados vine in Iasi, sa ne potoleasca cheful de petrecut si setea de bere cu aroma de tequila :D Cand am auzit prima data de acest eveniment, primul gand a fost unul chinuit care dadea un search printre toate amintirile muzicale acumulate de-a lungul timpului, pentru a gasi o melodie a vechii formatii cu nume asemanator! Sincer, am fost mult mai incantata cand am auzit ca e vorba de altceva :)

Sa recapitulam: pe 24 septembrie (sambata), in XS Club (Iasi), incepand cu ora 22, va puteti alatura caravanei Desperados pentru "muzica electrizanta, prieteni, decor creativ si elementele salbatice, imbogatite cu valuri de Desperados, pentru ca atunci cand spui Desperados, spui “sa petrecem!”, iar noi cu petrecerile nu glumim!". Daca treceti pe-acolo o sa dati si peste gasca de bloggeri petrecareti, care nu are cum sa rateze aceasta ocazie!

Si-acum sa ajungem la partea mai tehnica, si anume cum sa pui mana pe invitatii, in caz ca nu ti-au mai ramas bani de bilet:
  • pentru invitatii de 2 persoane, utilizeaza aplicatia lor de pe Facebook, pentru a posta o poza cu tine de la cea mai tare petrecere la care ai fost.
  • pentru invitatii VIP, intra pe www.desperadosparty.ro si iti faci trib, in care adaugi 10 prieteni, dupa care te pui pe acumulat puncte (fie adaugi poze de la petreceri si iti pui prietenii sa te voteze, fie intri pe pagina Desperados si esti atent la codul postat de ei din cand in cand, pentru a-l inscrie pentru tribul tau, asa reusind sa obtii puncte). Avantajele invitatiilor VIP: bere gratis, transport cu caravana Desperados... adica chestii de-astea.. total neplacute :))
Asa ca.. it's a date :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu