miercuri, 20 iulie 2011

Despre sex

Ce te faci cand ti-e somn de nu mai poti, ti-e cald de ai vrea sa faci o excursie prelungita in frigider si-ti vine sa te prelingi pe pat?! Simplu: scrii pe blog! Adica cu cheful lu' peste, m-am decis sa-mi mai revars tolba de cuvinte mestesugite, chiar si in ciuda celor mai vitrege situatii!

Am aflat in ultima jumatate de ora ca daca stau si ma uit in gol, inspre ecranul laptopului nu imi vin idei geniale, si nici nu se scrie singur articolul. Stau in casa in cel mai crunt curent posibil, cu toate geamurile si usile deschise si ma mai intreb de ce ma doare capul! De prea multa concentrare, desigur :))

Ieri seara am iesit un pic din tiparul serilor obisnuite, cu un gratar la iarba verde, inceput pe la ora 22 si terminat 2 ore mai tarziu cu noi esuati pe o patura, luminati doar de o luna portocalie. Partea proasta a fost ca ne-am sacrificat si noi la randul nostru, reprezentand un festin pentru tantarii de prin zona, partea buna a fost ca ne-am relaxat in racoare si sub un cer instelat, iar partea palpitanta a fost ca eram intinsi pe patura, langa padurice, de unde imi imaginam ca va iesi un psihopat cu un carlig si ne va macelari pe toti :)) Prea multe filme americane vazute, va spun eu!

Apropo de filme, zau ca nu am mai vazut unul bun de ceva luni bune! Ultimul a fost Inception, unde chiar nu imi dadeam seama care va fi deznodamantul, dar in rest.. Parca-i mai interesant sa vezi trailere, macar vezi fazele cele mai importante si ramai cu impresia unui film cu potential. Dar e mai bine sa nu dai curs impulsului de moment, si sa nu urmaresti filmul, caci e aproape garantata dezamagirea in momentul in care observi ca tot ce era mai palpitant, s-a consumat deja in cele 2-3 minute de trailer! Asa ca eu ma consolez cu seriale.. multe seriale! Asa stiu deja actiunea, nu imi trebuiesc cateva minute sa ma "imprietenesc" cu personajele, plus ca mereu am senzatia de continuitate!

Ca si cand blogul, mess-ul si facebook-ul nu ar fi de ajuns, zilele astea ma bate gandul sa imi fac cont si pe twitter si sa devin activa si pe contul de Google + (recent facut). In stilul asta nu cred ca mai ies curand din casa, sau ca-mi mai dezlipesc telefonul de mana! Si-asa acum gandesc in termeni de "sa pozez chestia asta, sa o pun pe Facebook", "sa tin minte asta, sa o scriu pe blog" etc Ehh... mai socializez si eu virtual!

Inca ceva.. vreau bicicleta! Cine are una in plus, sau nu o foloseste? :D

Aaa.. si despre sex.. nu stiu, ganditi-va si voi la ceva kinky, ca eu am pus titlul doar ca sa am mai multi vizitatori azi! :P

2 comentarii: