miercuri, 13 iulie 2011

Impresii - Blog Olympics Iasi

A fost duminica, pe cea mai coplesitoare caldura, insa distractia a meritat orice raza de soare picata drept pe capul meu blond! Totul a pornit de la initiativa lui Monoranu, care ne-a oferit la blogmeet-ul trecut un mic teaser, numai bun pentru a astepta nerabdatori concretizarea evenimentului. Este vorba despre Blog Olympics (prima editie), o competitie sportiva, pusa la cale de catre cei de la Inoras.ro (care trec printr-o perioada fasta de schimbari, lansandu-se si o noua platforma), cu sustinerea puternica a celor de la Decathlon Iasi, care au si pus la dispozitie terenul pe care s-au desfasurat competitiile (fotbal si baschet).

Sincer, elanul meu sportiv e in plin avant, dar duminica m-am tinut departe de teren, in primul rand pentru ca voiam sa las cat mai multe sanse echipei mele sa castige, si in al doilea rand, nu as fi vrut sa amuz prea tare publicul :)) Acum serios, am avut doua co-echipiere talentate (Andreea si Catalina), care aveau si ceva experienta in domeniul sportiv, asa ca eu am activat ca si suporterita infocata a echipei mele. La editia urmatoare.. ma antrenez din timp, si pun monopol pe minge :D Cele trei echipe s-au duelat cu mare spor, atat la fotbal cat si la baschet, ehipa mea fiind condusa cu talent de catre Cipoc (Ciprian). Lesinati de caldura, dar sustinuti de catre organizatori si de catre sponsori cu apa, racoritoare si energizante, premiile puse in joc au fost revendicate de participanti cu zambetul pe buze. Eu astept nerabdatoare sa ne revedem si sa ne bucuram de premiu, la o repriza de paintball. Din echipa mea (Alex_blue, Stefan, Sorin, Sebi, Alex, Andreea, Catalina) a facut parte si Radu (mandru si proaspat posesor al domeniului propriu, asa ca ii urez cu ocazia asta mult spor, inspiratie si vizitatori!), care a reusit sa inscrie si un glorios gol, impotriva Echipei Castigatoare.

Dupa ce am fost rasfatati cu premii, organizatorii ne-au invitat la un gratar, intr-un loc tare frumos, in apropiere de Popricani, si anume "Colt de rai", unde ne-am rumenit la soare in ton cu micii si pulpele pregatite la gratar! Numai ca spre deosebire de preparatele gatite, culoarea nostra nu a iesit deloc uniforma, ajungand acasa sa rad/plang cateva minute in fata oglinzii, de look-ul meu bicolor. Dupa cateva straturi de crema + doua pastile de cap (nu m-a iertat soarele si m-a batut in cap cu nerusinare), totul a fost ok!

In concluzie, a fost tare fain! Organizare buna, distractie pe masura, premii, participanti veseli si petrecareti = o zi pe care vreau sa o pun pe "repeat" :) Asa ca Mono, Inoras.ro si Decathlon Iasi merita din nou multumiri pentru invitatie si organizare, si la cat mai multe editii Blog Olympics reusite!

Alte impresii (mai updatez pe parcurs): Radu, Cipoc, Somnulescu, Andrei, Mono, Alex Taradaciuc, Iustin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu