luni, 4 octombrie 2010

Un fel de leapsa

Un fel...pentru ca leapsa nu mi-a fost adresata neaparat mie, ci generic tuturor fetelor care citesc blogul Strumfitei cu esarfa. Simtindu-ma cu musca pe caciula, mi-am luat pe sus geanta si am scuturat-o bine pe masuta din hol. Motivul? Este momentul ca femeile sa raspunda unei curiozitati aprige si cu vechime: ce au femeile in geanta??!!

M-am conformat, am scotocit...am dat la o parte bietul kiwi scofalcit si expirat (cu vechime de vreo 3 luni), un rest de la o placintica pe care i-am luat-o nepotelului acum vreo doua zile, cateva hartii mototolie, care in cautarea cosului de gunoi (pe care nu-l identifici niciodata pe strada, atunci cand ai nevoie), au ramas la mine in geanta si plus cateva bonuri de-a dreptul inutile, am ramas cu ceea ce se afla in mod normal in geanta mea:

- pachete de servetele: uscate si umede;
- cheile (acum m-am limitat la 3 brelocuri semnificative pentru mine, insa inainte colectionam asa ceva, si numarul lor era ceva mai mare);
- permisul de conducere (tot incerc sa ma numesc soferita, nu-mi iese momentan);
- ruj, pudra si balsam de buze;
- oja (imi fac unghiile uneori in cele mai ciudate locuri...insa fara sa uit de bunul simt);
- mp3 player (cu toate ca pe strada simt ca de pe alta planeta daca ascult muzica);
- portofelul cu brelocul inimioara;
- telefonul (indispensabil);
- masinuta de-a nepotelului (imi mai pune el in geanta, atunci cand iesim amandoi pe-afara);
- o pereche de cercei (iubesc cerceii, ii schimb des si mereu incerc sa imi mai iau cate o pereche).

Si cam atat... Nimic spectaculos! Oricum mereu sunt amuzata de cererile pe care le mai primesc de la cunostintele mele de sex masculin: "Da-mi si mie x...". Si cand le spun ca nu am, se uita cu mirare, neincredere, suspiciune si chiar o urma de repros: "Cum?! Dar nu ai in geanta???!!!".
Daaaaaa...eterna si fascinanta geanta feminina :))

6 comentarii:

  1. multumesc ca ai prleluat leapsa.
    imi place cum ai scris :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain blogul! mai da si tu un semn de viata :)! Andrei

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite un concurs care te-ar putea interesa http://vali-me.com/2010/09/30/concurs-pentru-bloggeri/

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe... lejer... in afara de masinuta, cred ca tot ce ai tu pe acolo (ma rog, mai putin mini colectia de brelocuri) se afla in geanta oricarei alte femei. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Bogdan: Asta ziceam si eu: nimic spectaculos! Dar am exculs kiwi-ul si placintica pe jumatate mancata :) Sunt cazuri in care am chestii cu adevarat ciudate pe-acolo...am pus ce e in marea parte a timpului! Mai lipseste aparatul foto. Il pusesem pe masuta, si apoi cautam aparatul sa fac poza :)) Asa ca s-a exclus singurel :P

    RăspundețiȘtergere