vineri, 10 septembrie 2010

Sex and the city 2

Filmul e aparut de cateva luni, si am vrut sa merg "cu fetele" la cinema. Nu are sens sa pedepsesti nici un posesor de testosteron, si sa il obligi sa se uite la asa ceva! Bine, fetele mele sunt cam departe...una pe la Botosani (si cu copilas de 1 an, asa ca numai de Sex and the City nu are ea chef) si alta e in Canada (aici, pe dupa gard)! Asa ca nu mi-a mai ramas decat draguta mea N. care inca nu m-a parasit, si nu a dezertat din Iasi. Am lasat cinema-ul cu ai lui spectatori, si noi ne-am pus confortabil in pat si am vizionat filmul.

Acum ce sa zic, filmul e cotat pe imdb.com cu un scor de 3.9 din 10. Promitator, nu? Dar eu oricum nu am avut asteptari prea mari, ca daca se fataiau cele patru prietene din film, pe ecran, cu un cocktail in mana, imbracate cu rochite frumoase si barfind despre moda, barbati sau relatii, pentru mine era de ajuns. Aici se incadrau asteptarile mele, si a fost bine asa, pentru ca filmul e departe de a fi o capodopera, dar e amuzant, dragut, relaxant si iti ofera ocazia sa mai "salivezi" din cand in cand (odata cu Samantha). Sa detaliem :)) In Sex and the City 1, dragutul ce o vrajeste pe Sam este Gilles Marini care arata cam asa:
Ok, dupa ce va reveniti (ma refer acum la don'shoarele mai sensibile :P ), vi-l prezint si pe cel din Sex and the city 2, pe numele lui Max Ryan, care arata cam asa:

Apare in film, in desertul fierbinte, lasandu-le pe cele patru domnite (plus un domnisor cam gay) cu palpitatii:
(in caz ca nu merge, clipurile sunt aici )

Aaa...si mi-a placut ca atunci cand una dintre fete, care era maritata, s-a sarutat cu ex-ul, prinsa in vraja locatiei orientale in care s-au (re)intalnit, sotiorul (informat telefonic despre isprava), i-a inmanat la intoarcere, "pedeapsa" intr-o cutiuta frumoasa. Era un inel cu o piatra maaare, care sa-i aminteasca de angajamentul pe care si-l luase fata de el! Destept barbat!!! Aaaaa...deci e liber la pupat....toti ex-ii mei sa imi dea un telefon :)) Stati mai, nu puneti mana pe telefon, ca nu degeaba sunteti "ex" :P Dar....halal "pedeapsa"!

Oricum, filmul a fost pretext de popcorn, Cola, napolitane, Angeli, si muuuuulta discutie intre gagici (a.k.a. barfa):P Am recuperat zilele in care nu ne-am vazut si am turuit in continuu, si dupa vreo 5, 6 ore tot as mai fi stat sa povestim si sa ne mai dam cu parerea despre una, alta...:))

In concluzie, buuun film :))

3 comentarii:

  1. foarte bine, ma bucur ca ai ocazia sa iti reamintesti unele senzatii cu un ex sau 2

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe... la film zic pass, dar te sfatuiesc sa vii sa-ti vizitezi prietena de la Botosani si cu ocazia asta sa te cunosc si eu. :P

    Si stai linistita, desi nu sunt vreun ex, promit sa nu te iau la pupat. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @2muraturi: Neeee...nu am ocazia si nici nu as vrea sa am :)

    @Bogdan: Pai nu scapa ea de mine, oricum o vizitez! Iar de stat linistita, stau :))

    RăspundețiȘtergere