sâmbătă, 25 septembrie 2010

Timpul

Wow..a trecut o saptamana deja de cand nu am mai scris nimic pe blog! Zboara timpul! Ma si gandeam, uneori este in favoarea nostra: timpul vindeca sau face mai usor de suportat anumite suferinte, insa de si mai multe ori este in defavoarea noasta: trec prea repede clipele limitate pe care le avem de petrecut cu o persoana iubita! Asa ca acceptam si ne bucuram de momente asa cum vin si trec, fara sa mai contorizam neaparat in zile! Asa mi-as dori, dar im cap imi suna parca mereu "mai ai x zile..." si nu imi face deloc bine!

A fost o saptamana foarte stresanta pentru mine: multa treaba si curatenie pe-acasa, foarte multa alergatura prin oras, plus problemele pe care le-am intampinat in momentul in care am urcat iar la volan. Carnetul il am de aproximativ doi ani, dar inafara orelor de conducere de la scoala de soferi, nu am mai condus deloc. De saptamana asta sunt nevoita sa conduc, asa ca ma intalnesc din nou cu ambreiajul, cu acceleratia, prioritatile, semnele de circulatie etc.

Nu pot sa spun ca e o intalnire foarte relaxanta, chiar din contra! Imi place, dar pentru ca inca nu ma pricep bine la asta, imi da o mare stare de incordare. Bineinteles, faptul ca am dat un "pupic" micut unui copac (fara urmari) nu ma ajuta! Din contra, in noaptea urmatoare am visat ca alunec cu masina intr-o groapa si ca ma cam fac praf (si eu, si masina). Si ca cineva incerca sa imi dea ceva de pe fata...pielea ranita....ceva... (da, stiu e horror!), si in realitate imi dadeam eu prin somn patura de pe fata! In fine...toti imi spun ca incet, incet o sa fie foarte ok, si ii cred! Ca-s fata isteata si indemanatica :))

Sa mai treaca un pic timpul!

2 comentarii:

  1. Chestia asta cu condusul chiar tine doar de exercitiu; ai sa vezi ca in "timp" toate aceste temeri vor disparea, nesiguranta va lasa locul automatismelor si nici nu stii cand va veni ziua cand te vei urca la volan fara nici un stres. :)

    RăspundețiȘtergere