luni, 28 noiembrie 2011

Globuri cu suflet

Nu, globurile mele nu sunt posedate de Spiritul Crăciunului și nu au prins viață în sertarul din sufragerie, în care așteaptă cumințele călătoria sezoniara în brad. E vorba despre altceva, și anume campania inițiată acum 3 ani de către Lavinia Biberi împreună cu alți colegi de blogosferă ieșeană, și ajunsă acum la a treia ediție, ce se desfășoară în București (tot Lavinia fiind cea răspunzătoare) și în paralel și în Iași (unde echipă WP0 și Anda sunt baza). Campania se numește "GLOBURI CU SUFLET" și are ca scop strângerea unei sume de bani și a diverselor materiale didactice pentru școlile din mediul rural. Ce s-a întâmplat în anii precedenți, vedeți accesând acest link: campanie 2009 și pe acesta: campanie 2010.

Că să ajung totuși și la lucrurile concrete, și anume modalitatea prin care vă puteți implica, o să îl citez pe Andrei Dumbravă:

  1. Identificarea unei școli/centru de copii care ar avea nevoie de ajutorul nostru
  2. Făcând donații
  3. Promovând campania
  4. Venind cu noi atunci când vom înmâna bunurile instituției respective
  5. Venind cu idei noi

Eu am considerat mereu că puțin cu puțin se face mult! Așa că vă rog să nu ezitați în a face chiar și cel mai mic gest care ar putea să ajute această frumoasă inițiativă! Scrieți pe bloguri despre ea, donați măcar 10 lei sau câteva rechizite ori jucării ce credeți că vă prisosesc! Important e să vă implicați! Câteva detalii în plus găsiți accesând această prezentare și acest comunicat de presă.

Mergând pe această idee, LucicX a organizat un blogmeet (se pare că e al 35-lea la număr), unde scopul era ca această campanie să fie motivul principal de întâlnire și discuție. Lumea s-a adunat, a discutat, și Andrei a putut să prezinte un pic mai pe larg obiectivele inițiativei. Eu sper că toți cei prezenți să fi înțeles mesajul campaniei și să îl ducă mai departe, în ideea de putea face cât mai multe în acest an!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu