joi, 25 noiembrie 2010

Sa ne ascutim dintii si ghearele!

Este complet irelevant si gresit sa mai ai un argument, bazandu-te pe principiul conform caruia oamenii ar trebui sa aiba bun-simt. CEEE??!! Dar tu pe ce lume traiesti?! In ce tara te crezi?! Unde curge lapte si miere?! Unde legile si regulile sunt aplicate?!

Eu recunosc, nu am dat cu nasul de atat de multe situatii neplacute, incat sa ajung o acritura, o dezamagita si sa zic mereu "ce sens are? oricum nu se rezolva!". Dar nici nu am trait pe un norisor de-asupra Elvetiei, nu vad doar frumos, doar pace, zambete si buna-intelegere. Pentru ca nu e asa! Trebuie sa recunoastem si sa fim realisti vizavi de situatiile pe care le traim, de mediul si de oamenii printre care traim!

Dar de aici pana a la fi luata la misto si pusa la zid, pentru ca am putut aduce ca solutie a unei probleme, calea cea mai de bun simt, mai rezonabila si normala e cale luuuungaaaaa!!! Si nici macar nu nu imi sustineam cu inversunare ideea (absolut logica si normala), ci doar o propusesem ca si una dintre posibilele solutii. Pentru ca da, stiu ca uneori mergand pe calea normala, logica si de bun-simt, nu rezolvi nimic! Dar asta nu inseamna sa sari direct la "lovitura sub centura", sau la alte idei mai putin "ortodoxe" .. se poate ajunge si pe-acolo intr-o anumita eventualitate, dar sa nu fim strambi la minte si sa judecam pe cei care inca gandesc civilizat (fara insa a visa la cai verzi pe pereti sau fara foarte multe sperante)!

3 comentarii:

  1. ai uitat sa mentionezi de rechinii din jurul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti sa fortezi oamenii sa vada lucrurile ca tine. Trebuie sa le intelegi punctul de vedere. Se poate ca atunci cand cineva vorbeste de o problema, problema adevarata sa existe intre randuri, si sa trebuiasca sa o deduci din ce nu se spune. Si de EA trebuie sa tzi cont cand vii cu o solutie. Ori asta, ori oamenii nu vor de fapt o solutie, ci doar sa ii asculti.

    RăspundețiȘtergere