sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Better days...

Luna neagra cred ca a intrat in constelatie cu planeta lu' peste .... bla bla bla .... ! Ca altfel nu prea imi explic! Ma uit si eu dupa explicatii prin horoscop, poate pricepe ceva si capul meu! Dar nu, acolo toate bune si frumoase .. oportunitati peste oportunitati, eu sunt mai cuceritoare si mai charismatica decat oricand, financiar bine, profesional bine, toate imi merg "ca pe roate". Dar cum mai spuneam eu: "roate", "roate" ..dar patrate!

Sa scoatem din ecuatie ziua de azi, in care m-a cam urmarit ghinionul, ma gandesc si eu asa .. la luna ce aproape trece! Ce "vad"? Conflicteee ...multe si marunte, putin importante sau foarte importante, mai greu sau mai usor de trecut! Si un alt ghinion al meu e ca ma afecteaza nu doar cele ce merita luate in considerare, ci toate certurile, neintelegerile, discutiile in contradictoriu...
Am nevoie de niste zile mai bune, mai frumoase, mai vesele ... si nu doar zile in care sa-mi masor de zeci de ori cuvintele si atitudinea, pentru a putea evita conflicte (conflicte pe care logic, nu mi le doresc!).

Mda...sa nu dramatizez totusi, pentru ca sunt si lucruri bune si frumoase, dar totusi ma intreb ... ce e cu ultima perioada?!

P.S. Daca stie cineva sa-mi faca o astrograma sau ceva, si sa-mi dea si mie niste vesti mai bune, va rog sa ma anuntati :)

6 comentarii:

  1. piesa asta.. :(
    luv u scumpa <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul asta nu asteapta aprobare, dar am tras cu ochiul la profilul tau, si am vazut ca-ti place La Vita E Bella. Nu am mai cunoscut pe nimeni ca sa fi VAZUT filmul, da' sa-i mai fi si placut! A fost emotionant, intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bloody Mary: Multumesc! Filmul e superb, si mereu cand vine vorba de filme, intreb pe oricine: "La vita e bella" l-ai vazut? Si incerc sa ii conving sa-l vizioneze :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://www.digitvonline.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Tv Online, multumesc.

    RăspundețiȘtergere