miercuri, 5 octombrie 2011

Update

Am stat.. si-am stat, si m-am uitat peste cateva idei scrise de mine in momentele de inspiratie, sperand ca voi putea lega cateva fraze intr-atat incat sa se concretizeze intr-un articol. Fara prea mult spor insa, pentru ca iar m-au luat niste nervi asa prin toti porii (din motive diverse), si cum in momentele de genul acesta am tendinta sa scriu destul de sumbru am zis s-o las balta! Balta nu pot s-o las chiar de tot, pentru ca mie chiar mi-era dor sa mai scriu pe aici! Asa ca incerc sa pun cateva cuvinte cap la cap, fara o tema anume, despre.. orice! Sa-i zicem un update despre mine!

Imi place ca in ultima vreme am inceput sa conduc un picut mai mult! Am inaugurat doua drumuri la Bacau si o vizita la fiecare "tara". Toate, din fericire, fara incidente! Cel mai aiurea a fost la drumul facut noaptea, caruta nesemnalizata pe care abia am observat-o! Asta pentru ca nici nu puteam lasa faza lunga, deoarece din sens opus veneau alte masini. Revoltata de asemenea aparitii pe drumurile europene? Nuuu.. resemnata!

La serviciu, acceasi lupta vesnica cu targetele, aceleasi oscilatii intre stari de genul "hei.. e chiar dragut ce fac pe-aici!" sau "vreau ceva mai potrivit calitatilor mele, si mai bine platit!". Insa intre timp se intampla destule faze amuzante incat sa pot pleca cu zambetul pe buze de la job!

Am avut neplacerea sa descopar zilele acestea caracterul unei persoane, asa cum nu m-am asteptat. Si anume din aproximativ prietena, a trecut la a fi o persoana oarecare, cu apucaturi de profitoare, ipocrita si destul de falsa! Fara drame de genul "m-a dezamagit..", "nu o credeam asa.." etc, o trec doar ca pe o intamplare fireasca in cursul unor relatii cu oamenii din jur, in care eu nu am nimic sa-mi reprosez, chiar din contra :) Intre timp descopar oameni noi cu care mi-e drag sa vorbesc si cu care pot iesi la o bere!

Iar am starea aceea de toamna, pe care numai in anotimpul asta o simt! Mi se pare ca toate se schimba, ca totul devine nesigur, si mie imi vine sa stau undeva ferita de orice pare a fi in neregula. Nu ii gasesc originea sau motivatia, dar am inceput sa constientizez ca face parte din repertoriul de stari specifice inceputului de toamna.. an de an! Weird!

M-am cam saturat de parul asta lung si blond, m-as tunde.. 1 :)) Cam atat momentan, o sa revin mai cu chef si mai inspirata! Aaa.. am uitat sa va spun, sunt o panseluta!

2 comentarii:

  1. you're not the only one... ;) e doar un stadiu... unul prin care mai toti trecem, mai mult sau mai putin, mai des sau mai rar. e ca presupusa astenie de primavara, doar ca se intampla toamna.. :)
    everything will be just fine... :)

    RăspundețiȘtergere