duminică, 23 octombrie 2011

Blog, blogger si aniversari

Aproximativ asa incepe de ceva timp cam orice gand generat de o idee interesanta, de o nemultumire, de orice mi se pare mie demn de luat in seama! Intr-o fractiune de secunda deja vizualizez continutul viitorului articol si ma si lupt sa combat posibilele contraargumente postate de cititorii cu pareri diverse! Totul se invarte, se amesteca, pana... puuuuf.. dispare tot intr-un norisor de fum :)) Si apoi se trezeste Madalina ca n-are ce scrie pe blog si se uita ca o Milka mov la ecranul alb! Am incercat si partea cu notatul ideilor, insa se pare ca ulterior conceperii virtuale a articolului din momentul respectiv, cand recitesc ideea de baza nu mai am acelasi spor, ajung sa scriu trei fraze, rezultatul final nu ma multumeste, asa ca sterg tot si las blogul inca o zi sa se mai odihneasca! Ehh.. drame de bloggerita wannabe!

Sa vorbim totusi de o prospatura de blogger care afiseaza entuziasmul inceputului si care manifesta o buna doza de inspiratie pe butnaraski.ro. Cum ieri si-a serbat 312 luni de viata si o luna de existenta in blogosfera (La muuulti ani!!!), s-a gandit ca e un motiv destul de bun sa ne adunam sa consumam lichide cu grade (sau fara) pentru a compensa lipsa lor din atmosfera, sa ii devoram torturile delicioase si sa-l plictisim cu ceva cadouri si voie buna! Cinstita adunare s-a manifestat cu entuziasm, drept urmare cei mai viteji dintre ei care au ramas pe metereze spre final, au fost invitati intr-o casa primitoare si cinstiti cu parjoale :)) Tratamentul a fost regeste: parjolute moldovenesti si Jack Daniel's :P Eu? Viteaza ca de obicei, mi-am inceput ieri noapte cariera de fachir, fiind initiata in degustarea bucatelelor de napolitane in flacari. Dupa ce-am trisat de vreo doua ori si am stins flacara inainte de a le manca si dupa o alta incercare esuata care m-a lasat nu cu buza umflata ci fripta (pentru cateva secunde), am reusit si celebra miscare de fachir amator!

Cam gata si cu popasul de azi pe-aici, ma duc sa ma scald prin alte ape blogosferice!
P.S.: mai stiti ca ma plangeam de laptopul meu care se incalzeste foarte tare? Eee.. acum il iubesc si-l imbratisez mereu, pentru ca datorita lui nu congelez in casa! Eu ma uit cu speranta la calorifere, dar ele imi arunca o privire rece care ma face sa alerg infrigurata in pat cu laptopul :)) Asa ca.. love is in the air!

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru portret. Detalii de la petrecere:

    Cum a fost la petrecere + bonus o felicitare deosebita si filmarea cu napolitanele flambate.
    http://butnaraski.ro/afterparty/

    RăspundețiȘtergere