duminică, 18 iulie 2010

Rasfat

Duminica noaptea...chef de baie si rasfat, cu urmatoarele ingrediente :D Bine...sa fiu sincera, se mai adauga si noul numar Cosmo :))
And...enjoy :)

6 comentarii:

  1. Ciudate mai sunteti si voi fetele... daca ar trebui sa puna si un barbat o chestie de genul probabil ar consta intr-o telecomanda, o lada de bere si o cutie de pizza si "bine... sa fi sincer, se mai adauga si noul numar {insert what pron magazine name here}". :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudate? Pai ce e ciudat intr-o baie cu un spumant fain, cu cateva petale de trandafir, un betisor pafrumat, niste lumanarele pentru atmosfera. un pahar cu vin alb si o revista? Nu e o obisnuinta, dar uneori merita sa te alinti un pic :)

    Cat despre varianta masculina prezentata de tine...true! =)) Ma intreb cum ar fi la o baie cu el si ea! Miros de pizza combinat cu cel de iasomie...lumina lumanarilor imbinata cu imaginile meciului de la tv....petale de trandafir cu bucati de salam si ceapa cazute de la pizza....berea si vinul laolalta....Cosmo eclipsata de Penthouse etc Minunat! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce e așa interesant în a citi o revistă în baie? Sau se merge pe principiul folosirii cât mai inteligente a timpului? Bănuiesc că nu vrea multă lume să se uite la tv în baie...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cipri: Nu e nimic interesant in a citi o revista cand faci baie, doar ca mie imi place. Nu e o utilizare inteligenta a timpului, dar prefer ca in loc sa ma holbez jumatate de ora la apa sau la peretii baii, sa ma uit intr-o revista.

    RăspundețiȘtergere
  5. In general pentru noi baia se cheama dus si dureaza 5 minute maxim asa ca probabil la baie ati avea voi de castigat. :))

    Cat de ce am zis ciudate... in general cele expuse de tine mi se par ingrediente pentru o seara romantica in doi, nu pentru o seara petrecuta singura. :P

    RăspundețiȘtergere