joi, 22 iulie 2010

Palas reloaded

Am mai povestit eu despre dragutul meu santier "minuscul" din spatele blocului si aici, iar azi revin cu evolutia lui, in caz ca este vreo evolutie... Unele lucruri sunt neschimbate, cum ar fi bubuiturile, trancaniturile..si multe alte zgomote aferente (netinand seama de nici un program). M-am ales zilele astea cu un bronz de toate frumusetea, dar pe bucatele, asa ca azi dimineata am hotarat sa ma intind tacticos pe acoperisul blocului (pentru o jumatate de ora), sa ma pupe si pe mine soarele uniform! Nu e cea mai buna optiune in materie de facut plaja, dar lenea e coana' mare si o alta varianta mi se pare prea putin la indemana.

E un sentiment unic, sa te trezesti cu bratul macaralei de-asupra capului in timp ce te relaxezi la soare, asa ca am inchis ochii...macar sa nu o mai vad si sa ma pot gandi linistita la floricele pe campii (imi si imaginam cum cade pe/pe langa mine), nu de alta dar s-a mai intamplat, si chiar la coltul blocului meu (da...sunt inconjurata de santiere!). Ce se mai intampla pe santier, va las sa vedeti singurei:






Si asa se doreste a arata la final (anul finalizarii....nedeterminat!!!..in ritmul asta):

6 comentarii:

  1. stiu cum e, in fiecare dimineata la 06:00 desteptarea sa inchid geamul :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo... stii ca si eu trebuia sa-mi cumpar apartament acolo? :))

    "Noroc" cu criza ca am renuntat la idee ca altfel probabil ma saturam d asteptat pana acuma. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @2muraturi: da, chinezucii se gandesc la tine, si-ti dau inviorarea in ritm de buldozer! Cine se trezeste devreme, departe ajunge (adica inapoi in pat) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bogdan: Hai vecine, ca pana in 2020 e gata :))

    Eu am fost din aia care au defilat la Palat cu tricou pe care scria "Opriti Palas", fiind nu neaparat impotriva proiectului, ci impotriva manierei si a conditiilor in care s-a concesionat terenul, plus ca ma mai deranjau blocurile care vor fi "plantate" in fata blocului meu. Ma gandeam ca in locul dealului vor face un parc...mi-ar fi convenit mult mai mult! Dar asta e...suportam santierul, si speram sa iasa bine si sa creasca frumusetea si valoarea zonei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe... oricum am renuntat la idee intre timp, dar oricum tentatia de a ma intoarce in Iasi inca exista intr-o oarecare masura.

    RăspundețiȘtergere