miercuri, 7 iulie 2010

Mass-uri

Din nou, trebuie sa va impartasesc din mesajele ce mi-au tulburat existenta linistita pe mess:

  • Alex ne invata noul imn al Romaniei. Poate acesta va fi mai usor de retinut, cantat cu mandrie patriotica, si chiar memorat de cei ce se numesc romani !


  • Papusik ne mai da o lectie despre cum merg treburile in 2010 in materie de iubire, si ne insira procentele amorului. Mie imi raspundeti doar de la 100% in sus, da? :))


  • Domnul Goga e inspirat, ca si marele poet al carui nume il poarta.... Incepe pe un tot cald si prietenos, vorbind despre ingerasi dulci, si termina amenintator prevestind ghinionul! Dar eu nu vreau sa fiu marginalizata...vreau sa ma joc si eu cu cei 10 ingerasi!

  • Seful nostru vine cu un mesaj infricosator! Pe mine m-a pierdut de la faza cu nasul si urechile... Inca ma straduiesc sa pricep...aaa....si tremur (de ras) :))


  • Si ultima veste vine de la Casano, care se joaca cu emotiile mele! Eu luasem entuziasmata pix si hartie sa ii notez numarul de telefon, si el ma lasa tocmai la ultimele trei cifre. Dar nu e nimic, sunt ambitioasa, si de o luna incerc sa combin ultimele trei cifre pentru a completa numarul. Sunt la varianta cu numarul 23094 si inca optimista :)

3 comentarii:

  1. Eu am o solutie mai buna pentru specimenele de genul... e un butonas rosu langa care scrie "ignore". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu de unde sa mai aflu ultimele noutati? Tu vrei sa raman ne-iubita, sa nu stiu imnul Romaniei, sa imi apara fantome sau sa nu stiu in cate procente ma iubeste lumea? Ce om...! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. se poate si aproxima la treaba aia cu procentele ? mi se pare genial doar gandindu-ma cum cineva citeste cele 100 de numere zicand "la suta" dupa fiecare. Jocul asta are ceva diabolic in el ... te face sa fii sincer, numai ca eu nu pot sa fiu sincer daca nu am si numere negative.... :-?

    RăspundețiȘtergere