miercuri, 4 august 2010

Marea

A fost vreme buna si insorita, asa ca pe plaja din Savona, s-a putut observa foarte clar fenomenul numit “Madalina in apa”. E unul aproximativ anual, si se caracterizeaza prin multi stropi de apa, valuri, rasuciri, plonjari, pluta, psudo inot, guri de apa sarata, ochi inlacrimati de la atata apa sarata si multa bucurie :) Apoi urmeaza faza doi, mult mai scurta si mai plictisitoare: cea de zacut la soare pentru colorare si incalzire. Se continua cu fuga la loc in apa, pentru reluarea activitatilor initiale. Speram ca fenomenul sa nu fie singular, si sa se mai repete intr-o zi din cele doua saptamani!



Aaa....m-a luat si valul :))


5 comentarii:

  1. Pai de ce doar intr-o zi din cele doua saptamani? :P

    Oricum distractie maxima; distreaza-te si pentru noi astia care avem treaba si nu putem pleca in concediu. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Bogdan: Sunt intr-un loc la o ora si un pic distanta de mare, asa ca nu stiu cat de des ma mai duc (nu depinde exclusiv de mine).

    Cat despre distractie..este, dar nu chiar la cote maxime. Mai lucrez la partea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Daca consideri ca siteul www.sanatatesiviata.blogspot.com e interesant si daca iti place, adauga-ne in Blog Roll sau pune bannerul nostru la tine pe site, lasa un comment cu blogul tau si ce optiune ai ales (Banner/Link Exchange) si in cel mai scurt timp vei aparea la noi pe site! Multumim! Echipa: Sanatate si Viata .

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim (nu pot spune la sg ca nu e postat doar pt mine :)) pt filmuletul pus cu marea...superrrrrbbb!!!! nu i-am mai auzit si vazut valurile de 2 ani.

    :)) Mada cred ca am comentat la toate post-urile, asa-i? :)) am multe de spus in ultimul timp :)) it`s a new me :D get used to this girl :P. luv ya :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mariana: Cu placere! Despre comentat: da-i inainte :)) Love you2:*

    RăspundețiȘtergere