joi, 19 august 2010

Home sweet (or not?!) home

Din nou pe-acasa.. Drumul a fost ok, mai grelut de la Bucuresti la Iasi, dar dupa popasul de la nu stiu ce restaurant, deja simteam ca ma indrept cu viteza spre casa. Lumina cam multa, asta a fost prima impresie din casa. Si eu care credeam mereu ca mai trebuie adugat un bec mai puternic in vreo camera! Si chiar daca nu am lipsit decat vreo 18 zile, mi s-a parut totul cam ciudat si diferit. Ideea e ca eu sunt diferita, asta cel putin momentan si pana ma "reintegrez" in peisaj. Dar nu cred ca ar fi o idee buna! Ar trebui sa tin la ceea ce am diferit si sa profit de noile idei si stari!

Au venit pe-aici sa stea un pic cu noi (sora, cumnatul si copiii), ca mama mea da cam rarut pe acasa. Aici e agitatie mare si nepotelul meu e in forma maxima :)) Si a inceput din nou refrenul "Madaaaaa...te joci??!!", numai ca acum mai alterneaza si cu "Buniiiiii, te joci cu mine?". Si ne jucam, ne alergam, ne strambam ...pana incepe sa ne fie dor de un scaun sub fund si de un pic de liniste! Cocuta s-a rotunjit bine, si de la greutatea unei sticle de Cola la promotie (adica 2,5 kg) a ajuns sa dubleze la nici trei luni. Realizare mare :)

Inca nu am apucat sa stau eu cu mine prea mult si sa vad ce mai e de capul meu! Dar o sa am timp destul, si-atunci o sa ma satur de compania mea. "Vacanta" a fost interesanta si a fost condimentata cu ganduri si persoane noi, ceea ce a fost o surpriza pentru mine. Am iubit cele doua zile in care am stat la mare si in care nu m-am mai dezlipit de apa si plaja. Mai mult de apa...ca daca nu ma gandeam la spatele meu pe jumatate parjolit, cu siguranta ar fi trebuit o interventie in forta ca sa ma convinga sa parasesc valurile :)

Sare....cat cuprindeeee! Mi-am facut rezerve serioase, si nu mai trebuie sa invadez de acum inainte fiecare mancare cu "tone" de sare (cum faceam pana acum), deoarece am inghitit destule guri de apa sarata, in incercarea mea de a invata mai bine sa inot. Am reusit sa fac asta, si cel mai important, sa am incredere in mine si sa nu ma mai panichez cand nu simt nisipul sub picioare.

Deja mi-e dor din nou de mare...si de munte!

5 comentarii:

  1. welcome home!

    Si eu am senzatia asta cind ma intorc din vacanta ... De ciudat, de neintegrare ... Dupa o saptamina de vacanta mai am nevoie de inca una sa-mi revin! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit! :)
    La mine nu e doar readaptarea de dupa vacanta, ci ma tot gandesc de ceva timp daca sa ma mut din tara. Iar locul in care am fost, reprezinta un potential "acasa" (cel putin temporar). De asta zic ca e ciudat...ca eu sunt o mare indecisa si nu prea imi mai gasesc locul nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. mary84: cel putin stii ca locul unde esti acu nu e cel potrivit, altfel nu ai fi indecisa..deci..:P..treci la pasul urmator si o sa-l gasesti mai repede :* , iar de intors oricand poti..

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mary: Sa fim vecine in Canada, nu? :):*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hellcome back home... dar sa stii ca, oricat de frumos o fi fost in Italia ta, tot mai frumos e acasa. ;)

    RăspundețiȘtergere