luni, 30 august 2010

Emotions

Un montaj de clipuri cu soldati reintorsi acasa, luandu-i prin surprindere pe cei dragi! Cred ca nu as mai dormi o noapte linistita, sa stiu ca iubitul meu sau ca fiul meu este plecat intr-o asemenea misiune! Nu vreau sa stiu ce e in sufletul celor ramasi acasa, atunci cand le suna telefonul, sau cand vad un strain ca le bate la usa! Luati-va un servetel si urmariti clipul :)

3 comentarii:

  1. Chiar zilele trecute ma uitam la un filmulet de genul si trebuie sa recunosc ca m-a impresionat si m-a facut sa-mi pun cateva intrebari... iar concluzia a fost ca, sincer sa fiu, nu cred ca as putea sa plec voluntar departe de familie, stiind ca e posibil sa nu-i mai vad niciodata; da, daca ar fi vorba sa lupt pentru tara mea, pentru libertate, da... dar asa, pentru o cauza care nu este a mea, in Irak sau Afghanistam, doar pentru bani sau glorie... nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este mare pacat ca exista inca soldati care trebuie sa se intoarca acasa. Oamenii au evoluat mult ca specie dar rautatea si lacomia ne mentine inca in evul mediu

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bogdan: Cred ca multi se bucura de partea financiara ce le revine dupa acest gen de misiune. Poate putini o mai fac din convingere!

    @Andrei: Rautatea si lacomia vor exista cat va exista si omul, din pacate! Tine de dualitatea prezenta in orice fiinta: binele si raul!

    RăspundețiȘtergere