marți, 13 aprilie 2010

:))

Piticul vs. Jackman

Articol luat de pe blogul lu' nenea Neuronu'

Petreceam o duminică seara foarte liniştită, aproape vegetativă, până când am dat de Mircea Badea şi a lui „In gura presei”…ca să mă exprim aşa…dezbătând cu ardoare articolul unui blogger autohton care consideră că femeile sunt foarte superficiale pentru că l-ar prefera pe Hugh Jackman în detrimentul oricărui alt bărbat obişnuit, spre exemplu el – autorul articolului – Cristian Francisc Dorombach (alias Piticu). De asemenea, blogger-ul considerând că femeile sunt înnebunite după el doar pentru că a jucat în X Man, unde interpreta rolul lui Wolverine…întrucât în agera sa analiză, Piticu nu mai identifică la Jackman nicio altă calitate pentru care o femeie ar putea fi atrasă de acest tip. Pe cuvântul meu că are dreptate Piticu, proaste mai sunt femeile astea, ce anume te poate atrage la Jackman…în fond nu este decât un actor tânăr, frumos, carismatic, talentat, sexy, celebru, apreciat etc…zău, ce ar putea să-ţi placă?! Sincer cred că Jackman ar fi fost considerat un tip atrăgător şi dacă lucra într-un atelier mecanic, firmă de contabilitate sau grădina zoologică.

După ce s-a terminat emisiunea lui Badea, am dat fuga să citesc articolul cu pricina. Off…de unde să încep…da, ştiu, o să încep cu o răutate: dacă aş fi bărbat şi porecla mea ar fi Piticul, nu m-ar mira dacă o femeie, orice femeie l-ar prefera pe Jackman (tradus din engleză jack = cric, man = bărbat…deci, într-o formă brută, A la furculition, numele s-ar traduce „barbatul cric”…ceea ce, să recunoaştem, sună foarte promiţător faţă de Pitic -€“ sinonim cu scund, mic, foarte mic).

Cu toate acestea, ofuscarea mea majoră nu stă în viziunea de ţeavă cu cot a Piticului, ci în frustrarea pe care o manifestă acesta deoarece pentru a se face plăcut femeilor, este presat să îndeplinească activităţi de un efort inimaginabil şi totodată inumane – mersul la sală şi făcutul frezei -€“ ca să se alinieze astfel modelului Jackman. Şi AICI, abea aici a explodat bomba! Păi bine mai Piticule, dacă tu, ca să ţii pasul cu modelul de bărbat sexos care ne place nouă, trebuie doar să îţi faci freza şi să mergi la sală, dă-mi voie să îţi spun că noi, femeile astea superficiale, ca să ţinem paşii cu modelele voastre (Angelina Jolie, Jessica Alba, Beyonce, Bianca Dragusan etc.) trebuie să mergem la sală, să facem tratamente faciale şi corporale, să ne albim dinţii, să ne mărim buzele, sânii şi Dumnezeu mai ştie ce, să ne epilăm, să ne aranjăm părul sau să ne punem extensii, gene false, unghii lungi, haine şi accesorii costisitoare etc. Şi peste toate astea să dăm şi cu un spray PhotoShop că să dispară orice rid, imperfecţiune sau gropiţă, pentru a arăta la fel ca fetele din revistele pe care le ţii în baie sau sub pat, şi după care tu şi mulţi suspinaţi pe bună dreptate. Şi spun pe bună dreptate pentru că eu şi multe alte femei avem „the balls” să recunoaştem că sunt BUNE, spre deosebire de tine care nu pricepi ce e cu Bărbatul Cric.

Dar, ca să revin, când o trebui tu, piticule, să te epilezi cu ceară caldă prin zone prin care nici nu ştiai că ai putea să ai păr ca să arăţi la fel ca playmate-urile care în loc de păr pubian au o dunguţă desenată cu dermatograf şi photoshop-ată cu air brush, abia atunci să te prind că te văicăreşti şi că ne faci superficiale…până atunci, atât timp cât „cosmetica” ta se reduce la făcut dus şi tăiat părul din nas, ţine-ţi pliscul!

P.S.Se ştie ca e nevoie de 7 pitici ca să faci o femeie fericită (vezi povestea Albei că Zăpada), spre deosebire de Bărbatul Cric, care cred că se descurcă singur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu